22.-28.12.2019 Jouluinen kylpylämatka Pärnuun Tervis hotelli & Spa****

22.-28.12.2019 Jouluinen kylpylämatka Pärnuun Tervis hotelli & Spa****

Unohda joulun kiireet ja lähde virkistäytymään erilaisten hemmottelemien hoitojen, uinnin tai saunomisen pariin sekä nauttimaan valmiiksi katetuista joulupöydistä. Kylpylähotellit tarjoavat jouluista ohjelmaa pipareineen, lämpimine glögeineen ja joulukirkkoineen.

Loppuunmyyty!

Tervetuloa Mannisen matkassa Jouluiseen Pärnuun! Loppuunmyyty!

Kylpylähotelli sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Kylpylä koostuu 7 eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä. Kylpyläkeskuksessa on pieni sekatavarakauppa, vaatekauppa, seurustelutilat, kulttuurikeskus, parturi-kampaamo, kauneushoitola sekä hammaslääkäri.

Hotellista löytyy Buffet-ravintola, a la carte ravintola ”Kuu”, Lobby baari, Muuli baari sekä Purje kahvila kirjastoineen. Buffet -ravintolasta on mahdollista ostaa lounasta ja/tai päivällistä. Hotelli on savuton. Hotellissa on tehty mittava buffet-ravintolan ja vastaanoton remontti kesällä/syksyllä 2017.

Vapaa-ajankeskukseen kuuluvat spa- ja saunakeskus sekä kuntokeskus. Spa- ja saunakeskuksessa on 25 m uima-allas, poreallas, japanilainen kylpy, lastenallas, infrapunasauna, löylysauna, suolasauna, aromaattinen sauna, turkkilainen sauna ja allasbaari. Kuntokeskuksessa sijaitsevat kuntosali ja liikuntasali. Kuntosali on uusittu vuonna 2015, ja tarjoaa hyvin monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Spa-ja saunakeskusta on kunnostettu kesällä 2017.

Sunnuntai 22.12.
Matkaan lähdetään aamulla varhain Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Megastar aluksella Tallinnaan. Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme kylpylähotelli Tervikseen Superior-luokan huoneisiin 3.talossa noin klo 15.30. Päivällinen kylpylän ravintolassa ja talokierros oppaan johdolla.

Kahden hengen  Superior-huoneissa on joko erilliset vuoteet tai parisänky, suihku, wc, bidee suihku (useimmissa huoneissa), minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, vaatekaappi, parkettilattia, parveke, puhelin, tv, radio, tallelokero, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), toilettitarvikkeet ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat allergikoille sopivia ja savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi on kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 23,5 m2. Huoneet sijaitsevat 3. talossa.

Maanantai 23.12. – Perjantai 27.12. 
Päivät vietetään puolihoidolla Pärnussa. Matkaan sisältyy buffetaamiainen ja  buffetpäivällinen. Lisäksi hoitopäivinä on 2-4 hoitoa/pv.  Hoito-osasto on avoinna normaalisti myös joulun pyhinä. Jouluaattona 24.12. on Joulupäivällinen ja ohjelmaa, josta tiedotetaan syksyllä 2019. Bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan käytössä ja päivien aikana onkin mahdollista osallistua kiertoajelulle sekä ostoskierrokselle Pärnussa, näistä tiedotetaan lähemmässä ajankohtaa.

Lauantai 28.12.
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja auton pakkaus klo 09.00, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnaa. Tallinnassa on vielä ostosmahdollisuus satamakaupoissa. Tallink Megastar lähtee klo 13.30 ja on Helsingissä 15.30. Kotimatkalle lähdemme heti laivan saavuttua satamaan.

Matkan hinta / henkilö:
595 €, aikuinen kahden hengen huoneessa puolihoito
739 €, aikuinen yhden hengen huoneessa puolihoito
299 €, lapsi alle 12 v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa
(lapselle ei ole hoitopakettia)

Hinta sisältää:
– bussikuljetuksen
– laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– majoitus  6 yötä Superior-luokan huoneessa 3.talo
– puolihoito (aamiainen ja  päivällinen)
– lääkärin tulokonsultaatio
– 2-3 hoito/päivä (yhteensä ma-pe 15 hoitoa, hoitola avoinna myös jouluna)
– sauna- ja allasosaston käyttö ma-to klo 6.30-17.00, pe-su 6.30-22.00
– ohjattu vesivoimistelu altaassa,vesijuoksu ryhmässä tai lääkintävoimistelu salissa (valikoimassa on selän- ja nivelryhmä tai kaulan- ja hartianryhmä)

Hoidot:
-Klassinen hieronta 23 min
-Yrtti-helmikylpy
-Vedenalainen suihkuhieronta
-Parafiini-osokeriittihoito
-Mutahoito
-Hoitavat suihkut
-Pyörrekylpy jaloille
-Hoitomutanaamio jaloille
-Suolahoito
-Valohoito
-Venytyshoito
-Kylmähoito
-Ultraäänihoito
-Magneettihoito
-Sähköhoidon eri muodot
-Inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille
-Parafiininaamio käsille
-Kylmä parafiinihoito
-Kehonkoostumusmittaus
-Vesipatjahieronta
-Kiertoharjoittelu kuntosalissa

Huomioitavaa: matka toteutuu. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse lähtöpaikkasi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

 

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -