Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Tallinnan hotellimatkalle!

Ihastuttava Tallinna kutsuu jälleen virittäytymään lomatunnelmaan. Tallinna on suosittu minilomakohde eikä suotta. Se on kaupunki, joka elää ajassa ja tarjoaa koko ajan uutta nähtävää ja koettavaa. Nauti kattavasta ravintolatarjonnasta, tunnelmoi vanhankaupungin kapeilla kujilla, etsi boheemia tunnelmaa Telliskiven ja Kalamajan kaupunginosista, shoppaile tai vieraile museoissa. Majoitumme keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa Tallink City hotellissa lähellä kaikkia palveluita sekä vanhaa kaupunkia. 

Perjantai 10.5.2024
Lähdemme matkaan aamulla kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Matkalla pidämme tauon. Laivamatka Tallinnaan taittuu mukavasti ja nopeasti Tallink Megastar aluksella. Laiva lähtee kohti Tallinnaa klo 13.30 saapuen perille klo 15.30. Maihinnousun jälkeen on bussi kuljettaa matkalaiset keskustaan, jossa kuljettaja antaa tarkemmat ohjeet majoittumisesta Tallink City Hotellin mukaviin huoneisiin aivan Tallinnan sydämeen.

Tervetuloa hotelliin, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan keskustassa. Nykyaikaisista huoneistamme löydät kaiken, mitä tarvitset rentoutumiseen. Sinua odottavat grilliravintolan ja aulabaarin upeat makuelämykset, joita rakastavat yhtä lailla niin paikalliset kuin ulkomaalaiset vieraatkin. Lisäksi meillä on raukeaa tunnelmaa huokuva rentoutumisalue, jossa aika pysähtyy, sekä lasten alue, joka tarjoaa huvia ja löytämisen iloa pienille vieraille. Luodaan yhdessä erityisiä elämyksiä! -Tallink City Hotel

Majoittumisen jälkeen voit vaihtaa vapaalle ja aloittaa keväisestä Tallinnasta nauttimisen.

Lauantai 11.5.2024
Hotelliaamiainen tarjolla klo 07.00-11.00. Koko päivä omatoimista aikaa Tallinnassa.

Sunnuntai 12.5.2024
Hotelliaamiainen on tarjolla klo 07.00-11.00 välisenä aikana hotellin ravintolassa. Huoneiden luovutus klo 11.00 mennessä. Ennen kotimatkalle lähtöä on vielä aikaa vaikkapa ostoksille satama-alueen kaupoissa. Tallink MyStar lähtee kohti Helsinkiä klo 13.30 ja saapuu perille klo 15.30. Kuljettaja antaa ohjeet laivaan noususta. Maihinnousun jälkeen jatkamme matkaa takaisin kotipaikkakunnille.

Matkan hinta/henkilö:
299 €  jaetussa kahden hengen standard huoneessa
399 €  yhden hengen standard huoneessa
219 € lapsi 12-17 v lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa samassa premium- tai deluxe-huoneessa
199 € lapsi 6-11 v lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa samassa premium- tai deluxe-huoneessa
79 € lapsi 0-5 v ilman omaa vuodepaikkaa

Hinta sisältää:
– Bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Hotellimajoitus, 2 yötä, Tallink City Hotel
– Hotelliaamiainen
- Tallinkin polttoainelisämaksu ja päästölisämaksu (12 €/hlö)

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
- Buffetlounas laivalla: aikuinen 29,50 €/hlö, lapsi 12-17 v 16 €/hlö, lapsi 6-11 v 13 €/hlö (0-5 vuotiaat ruokailevat maksutta maksavan aikuisen seurassa ennakkoon ostetuista aterioista)

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan virallinen henkilöllisyystodistus: passi tai henkilökortti. Standard-luokan huoneeseen ei valitettavasti mahdu lisävuode, tiedustele premium- tai deluxe huoneen saatavuutta ja hintaa toimistolta.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.

Lisätietoja hotellista ja huoneista:
Tallink City Hotel
Kahden hengen huone
Premium-huone
Deluxe-huone

Alustava reitti: Virrat (min 8 hlö) - Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere-moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin