25.-29.7.2018 VILNA  – Liettuan Helmi

25.-29.7.2018 VILNA – Liettuan Helmi

Viehättävä Vilna on täynnä historiaa ja upeita kirkkoja, luostareita, kupoleja ja torneja, koristeellisia julkisivuja, taidetta ja kulttuuria. Vanhan kaupungin kujilta löydät ihastuttavia kauppoja, ravintoloita ja baareja, joissa syöt hyvin ja edullisesti.

Tervetuloa Mannisen matkassa Vilnaan!

ke-su 25.-29.7.2018 reitti: Virrat (väh. 6 henkilöä)- Ruovesi – Kuru – Ylöjärvi – Tampere-…
KAKSI (2) huonetta vapaana, ota yhteys toimistoomme, puh. 03-4864700.

Vilnan Vanhakaupunki on yksi Itä-Euroopan suurimmista ja parhaiten säilyneistä ja se hämmästyttää epätavallisella arkkitehtonisella moninaisuudellaan. Viehättävät kahvilat, ravintolat ja pikkuputiikit kutsuvat piipahtamaan ja taianomaista kaupunkia ahmiikin askeleineen ajan kulkua tajuamatta. Vilna huokuaa historiallista viehätysvoimaa mutta kuitenkin tarjoaa samalla kaikki modernin kaupungin mukavuudet ja mahdollisuudet. 

1. matkapäivä
Bussikuljetus pohjois-pirkanmaalta/tampereen seudulta Helsingin Katajanokalle, josta Viking XPRS laiva lähtee kohti Tallinnaa. 1. yö ollaan laivassa.
Majoittuminen ikkunalliseen/ikkunattomaan kahden hengen hyttiin. Buffetpäivällinen lisämaksusta.

2. matkapäivä
Varhaisen aamiaisen jälkeen, maihinnousun jälkeen nousemme bussiin. Ajomatkalla Vilnaan pidetään kaksi taukoa; toinen Virossa, toinen heti Liettuan puolella. Tällöin voi ostaa pientä purtavaa. Perille saavutaan illalla. Koska ajomatka on pitkä ja matkan varrella on kaksi rajanylitystä, ei tarkkaa saapumisaikaa Vilnaan pysty etukäteen määrittelemään. Majoittuminen Best Western hotel Vilnius****. (n. 600 km) Hotelli sijaitsee noin 1 km päässä Vilnan pääkadulta.

3. matkapäivä
Aamiaisen jälkeen lähdetään oppaan johdolla tutustumaan Vilnaan sekä kiertoajelun että -kävelyn merkeissä. Kierroksen jälkeen bussi kuljettaa ostoksille suureen ostoskeskukseen, josta löytyy myös erilaisia ruokailupaikkoja. Aikaa jää myös kulkea ja tutustua Vilnaan omaan tahtiin. Yöpyminen tutussa hotellissa. (n.100 km)

4. matkapäivä
Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti Riikaa. Matkalla poikkeamme tutustumaan Rundalen palatsiin sekä nautimme siellä kahvit. Rundālen linnan kokonaisuus, yksi Latvian merkittävimmistä barokki- ja rokokootyylisistä taidemuistomerkeistä, on rakennettu 1736 – 1740 Johan Bironin – Venäjän keisarinnan Anna Joanovnan suosikkiherttuan – kesäasuinpaikaksi.  Iltapäivällä majoittuminen Radisson Blu Daugava hotelliin****. Ilta vapaa omatoimiselle tutustumiselle kaupunkiin. (n.300 km). Hotelli sijaitsee noin 1 km päässä Riian vanhasta kaupungista.

5. matkapäivä
Aamiainen hotellin ravintolassa. Matkatavarat pakataan bussiin ja matkalle kohti Tallinnaa lähdetään klo 08.00 aikaan. Matkalla pidetään kahvi- ja ostostauko. Tallinkin Star lähtee kohti Helsinkiä klo 16.30, saapuen sinne klo 18.30. Maihinnousun jälkeen matka jatkuu välittömästi kohti kotipaikkakuntia.

Matkan hinta / henkilö:
*299 €, ikkunaton hytti (B2) kahdelle ja kahden hengen huoneessa
*319 €, ikkunallinen hytti (A2) kahdelle ja kahden hengen huone
Lapsi alle 12v lisävuoteessa kahden hengen huoneesta 259 €, Lapsi alle 6 v lisävuoteessa kahden hengen huoneessa 159 €

Hinta sisältää /henkilö:   
– kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan
– laivamatka Helsinki-Tallinna Viking XPRS valitussa hyttiluokassa
– laivamatka Tallinna-Helsinki kansipaikoin Tallink Star
– hotellimajoitus 2 hengen huoneissa  3yötä aamiaisella
– Opastettu tutustuminen Vilnan kaupunkiin
– opastettu tutustuminen ja kahvit Rundalen Palatsissa

Lisämaksusta /henkilö:
– Yhden hengen huone-lisä 140 €
– 
Buffet-ruokailu laivalla: menomatkalla VL XPRS buffet 26€, buffetpäivällinen paluumatkalla 25 €

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.Virossa ja Latviassa, Liettuassa valuuttana on euro. Muista matkavakuutus!

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -