Sensaatiomainen musikaali 13.4.2019 KINKY BOOTS Helsingin kaupunginteatterissa

Sensaatiomainen musikaali 13.4.2019 KINKY BOOTS Helsingin kaupunginteatterissa

Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapuu vihdoin syksyllä 2018 Helsinkiin. Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

La 13.4.2019 klo 13.00 Kinky Boots 

Tervetuloa Mannisen matkassa elämysteatteriin Helsinkiin!

Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapuu vihdoin syksyllä 2018 Helsinkiin.

Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Kinky Boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla!

Matkan hinta / henkilö: 115 €
Liput permannolta rivit 10 ja 11
Sisältää: kuljetuksen ja musikaalilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere linja-autoasema klo 15.30 -moottoritien pikavuoropysäkit….

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.