Huippumusikaali CATS Tampereen Teatterissa

Huippumusikaali CATS Tampereen Teatterissa

Tervetuloa Mannisen matkassa katsomaan CATS huippumusikaalia Tampereen Teatteriin!

Tervetuloa Mannisen matkassa katsomaan CATS huippumusikaalia Tampereen Teatteriin!

To 11.1.2018 klo 19.00 Reitti: Virrat-Ruovesi-Kuru…

Andrew Lloyd Webberin suurmusikaali Cats nähdään Tampereen Teatterissa syksyllä 2017. Tampereen Teatterille on myönnetty lupa valmistaa maailmankuulusta musikaalista oma, ainutlaatuinen versio. Tähän tilaisuuteen tarttuu ohjaaja Georg Malvius, jonka luotsaamana on syntynyt myös teatterin kaksi viimeisintä menestysmusikaalia, Les Misérables (2013–2014) ja Sugar – Piukat paikat (2015–2016).

Musikaalin on säveltänyt Andrew Lloyd Webber ja teksti perustuu T. S. Eliotin kirjaan Old Possum’s Book of Practical Cats (1939). Musikaalin kapellimestarina vierailee Martin Segerstråle, lavastussuunnittelusta vastaa teatterin oma lavastaja Mikko Saastamoinen ja pukusuunnittelijana vierailee Tuomas Lampinen Turun kaupunginteatterista. Koreografina vierailee ruotsalainen Adrienne Åbjörn, joka suunnitteli jo Sugarin tanssit.

Rooleissa nähdään niin teatterin omia musikaaliammattilaisia kuin vierailevia tähtiäkin. Musikaalin yhtenä keskeisenä hahmona nähdään Risto Korhonen rotan roolissa. Kissarooleissaan viekoittelevat mm. Ritva Jalonen, Lari Halme, Tero Harjunniemi, Helena Rängman, Pia Piltz, Elisa Piispanen, Elina Rintala, Matti Hakulinen, Martti Manninen, Heikki Mäkäräinen.  Yhteensä musikaalissa esiintyy 30 näyttelijöistä, laulajista, tanssijoista ja akrobaateista koostuva joukko sekä 10 hengen orkesteri.

Musikaali Cats on ilmiö. Vuoden 1981 ensi-illan jälkeen se on rikkonut kaikki ennätykset, ja sen on nähnyt lähes 80 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Vaikka Cats on suurmenestys maailmalla, se on tehty Suomessa aiemmin vain kaksi kertaa, vuonna 1986 Helsingin kaupunginteatteriin ja vuonna 2007 Lahden kaupunginteatteriin.

Ensi-ilta on 8.9.2017 Tampereen Teatterin päänäyttämöllä.

Matkan hinta /henkilö:
La 25.11.2017 89 €, lapset/opiskelijat 79 €
To 11.01.2018 89 €, lapset/opiskelijat 79 €

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja musikaalilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä/matka.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.