11.-12.4.2019 KAIJA KOO – Superlaiva -risteily Baltic Princess Turusta

11.-12.4.2019 KAIJA KOO – Superlaiva -risteily Baltic Princess Turusta

Kaija Koon kevään 2019 keikka tapahtuu Baltic Princess – laivalla. Illalla luvassa iso keikka, päivällä akustinen keikka sekä eksklusiivinen haastattelu. Lisäksi paljon muuta Kaija-aiheista ohjelmaa. Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan kevättalvella.  

Kaija Koo Superlaiva -risteily 11.-12.4.2019 Baltic Princess laivalla Turusta
BP laiva lähtee Turusta klo 19.30 ja palaa seuraavana päivänä Turkuun klo 18.30.

Itämeren timanttisin risteily seilataan keväällä. Upea Kaija Koon Superlaiva seilaa Itämerellä 11.huhtikuuta 2019. Nyt nostetaan purkkarit kattoon!! Tällä laivalla nähdään Kaijan kevään ainoa keikka. Lähdemme Turusta Baltic Princess -laivalla ja suuntaamme Itämeren aalloille. Tämä eksklusiivinen reissu on kevään ehdoton MUST, olethan sinäkin mukana?

Koko risteilyn ohjelmaa emme voi vielä paljastaa, mutta lupaamme, että ne on taattua Kaija Koo –tyyliä.

Matkan hinnat/henkilö:
A2 (ulkohytti kahdelle), 205 €

B4 (sisähytti neljälle), 119 €
B3 (sisähytti kolmelle), 145 €
B2 (sisähytti kahdelle), 189 €
B1 ( hytti yhdelle), 339 €

Hintaan sisältyy: bussikuljetus, risteily valitussa hyttiluokassa, Kaija Koo -ohjelma

Huomioitavaa: matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse mahdollinen Tallink CluOne-numero, sillä Club pisteitä ei enää lisätä terminaalissa eikä jälkikäteen risteilyn jälkeen. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai uuden mallinen henkilökortti tai ajokortti. Mikäli matkustusasiakirja puuttuu, asiakkailta evätään pääsy laivalle eikä rahoja palauteta takaisin.
Yökerhossa suora näkyvyys lavalle joltain osin on rajallinen, olethan ajoissa keikkapaikalla. Pidätämme oikeuden laivan aikataulu ja -ohjelman muutoksiin.

Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere linja-autoasema-…

HYTIT:
A-luokka
Korkeatasoinen 9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla. Kahden hengen hytit kansilla 5, 8 ja 9.  Neljän hengen hytit kannella 5. Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikeitä mukanaan kuljettaville. Huom. Koska kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

B-luokka
Miellyttävä, ikkunaton 9 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 8, 9. Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

Risteilyn järjestää Warner Music Live ja Nelonen Media Live
Yhteistyössä Radio Suomipop.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Lehtimäki Matkat
Risteilyllä kuvataan. Kuvamateriaalia saatetaan käyttää Warner Music Live ja Nelonen Media Liven markkinointitarkoituksiin ja sosiaalisen median kanavissa..

Ikäraja:
Kaija Koo -Superlaiva-risteilyn ikäraja on 18 vuotta. Alle 18-vuotiaan matkustajan kanssa tulee olla vähintään 25 valvoja, joka majoittuu alaikäisen kanssa samaan hyttiin.

Matkan maksaminen:
Laskun maksamalla sitoudut maksu- ja peruutusehtoihin. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista, vaan peruutus on tehtävä suoraan Bussi-Manniselle, myynti@bussi-manninen.fi tai puh 03-4864700 klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Maksuehdot: Bussi-Mannisen kautta tehdyissä Kaija Koo – Superlaiva -risteilyvarauksissa varausmaksu on 60 €/henkilö, erääntyen 8 pv varauksesta. Loppumaksu erääntyy 1.3.2019 tai jos varaus tehdään myöhemmin kun 7.3. erääntyy koko summa heti.

Peruutusehdot:
1.3.2019 mennessä tehty peruutus, kulu 60 €/henkilö.
2.-27.3.2019 välillä tehdyssä peruutuksessa, kulu 85 % matkan kokonaishinnasta.
28.3. ja sen jälkeen tehdyssä peruutuksessa, kulu 100% matkan hinnasta + aterioiden osuudet. Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Peruutus lääkärintodistuksella, kulu 60 €/henkilö, edellyttäen, että peruutus tehdään aina ennen risteilyn lähtöä. Lääkärintodistus pitää toimittaa viikon sisällä risteilystä Bussi-Manniselle.
Kaikkiin yllämainittuihin peruutuksiin lisätään 12 € palvelumaksu.

Huomioi, että peruutustapauksessa muiden hytissä asuvien hinta nousee.

Nimenmuutokset: Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 1.3.2019 mennessö. Tämän jälkeen muutoskulut 20 €/henkilö.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.