9.6.2021 Kasvitarhojen Närpiö & merellinen Kristiinankaupunki

9.6.2021 Kasvitarhojen Närpiö & merellinen Kristiinankaupunki

Närpiössä koet eläväisen maaseudun kasvitarhoineen, meren läheisyyden sekä pikkukaupunki-idyllin. Kristiinankaupunki sen sijaan on salainen aarre. Se on idylli, jossa pääset kulkemaan kapeita kujia, ihailemaan kauniita puutaloja ja nauttimaan arjen harmoniasta – kuin silloin ennen.

Tervetuloa Mannisen matkassa tutustumaan kahteen ihastuttavaan rannikkokaupunkiin!

Närpiössä koet eläväisen maaseudun kasvitarhoineen, meren läheisyyden sekä pikkukaupunki-idyllin. Kristiinankaupunki sen sijaan on salainen aarre. Se on idylli, jossa pääset kulkemaan kapeita kujia, ihailemaan kauniita puutaloja ja nauttimaan arjen harmoniasta. Koe nämä länsirannikon helmet vaivattomalla päivämatkalla ja ihastu!

Lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta kohti Närpiötä. Matkalla pidämme tauon Karvialla, Anne Mattilan taidekahvilassa, jossa nautimme kahvit ja tutustumme taidenäyttelyyn. Perillä Närpiössä seuraamme liittyy opas, jonka johdolla tutustumme Pyhän Marian kirkkoon ja kirkkotalleihin sekä teemme kiertoajelun kaupungilla. Kiertoajelun jälkeen lounastamme elämyksellisessä Kasvihuoneravintola Lind´s Kökissä Närpiön Bäcklidenissä.

Lounaan jälkeen jatkamme kasvihuoneteemalla ja tutustumme Richard Siggin lohkokasvihuoneisiin Piolahdessa. Kasvihuoneilla viljelijä kertoo toiminnasta ja mahdollista on tehdä myös ostoksia. Kasvihuonevierailun jälkeen ajelemme Kristiinankaupunkiin vanhaa rantatietä pitkin.  Tutustumme Kristiinankaupunkiin opastetulla kiertoajelulla ja käymme mm. Ulrika Eleonoran kirkossa. Ennen kotimatkaa nautimme vielä iltapäiväkahvit Cafe Kaakussa.

Matkan hinta/henkilö: 96€
Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Aamukahvit Anne-Mattilan taidekahvilassa sekä tutustuminen näyttelyyn
– Matkaohjelman mukaiset opastukset ja kiertoajelut
– Lounas ravintola Lind`s Kökissä
– Iltapäiväkahvit Cafe Kaakussa
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitattehan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere – Ylöjärvi – Hämeenkyrö…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.