9.12.2017 Naisten Joulumessut Wanha satama Helsinki

9.12.2017 Naisten Joulumessut Wanha satama Helsinki

Ihana Joulu! Tervetuloa Naisten Joulumessuille Helsinkiin. Jo vuodesta 1922 järjestetty messut keräävät väkeä runsaasti nauttimaan Joulun antimista.

 

Tervetuloa Mannisen matkassa Joulumessuille!

Naisten Joulumessuja on järjestetty jo vuodesta 1922.

Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla järjestettävät messut kokoavat yhteen monipuolisia taidekäsityöläisiä nuorista yrittäjistä vanhoihin konkareihin. Myytävänä on kaikkea uusista innovaatioista perinteikkäisiin tuotteisiin ja korkeatasoiseen designiin. Messuilla kaikki näytteilleasettajat ovat suomalaisia naisia, jotka myyvät itse käsin tekemiään tuotteita. Tarjolla on muun muassa neuleita, taidetekstiilejä, joulukoristeita, kortteja, keramiikkaa, koruja, nahka- ja puutöitä, kynttilöitä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita sekä jouluherkkuja. Naisten Joulumessuilta on helppo löytää kotimainen, korkealaatuinen, yksilöllinen ja ekologinen lahja sellaisellekin, jolla on jo kaikkea. Näytteilleasettajia on yli 350 eri puolilta Suomea.

Kävijöiden viihtyisyyttä lisäävät avarat, yhdessä tasossa sijaitsevat esteettömät tilat. Tunnelmallisessa miljöössä kahvilapalveluineen ja lasten leikkihuoneineen on miellyttävä tehdä jouluostoksia. Lasikäytävän kaksi kahvilaamme tarjoavat päivittäin tunnetusti hyvää kahvia sekä pienleipomon uunituoreita makeita sekä suolaisia leivonnaisia. Kahvilakabinetissa on käytettävissä mikro lasten ruokien lämmittämistä varten. Perillä messuilla ollaan klo 11.-15.00.
Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere Pyynikintori (klo 08.00)- Helsinkiin menevän moottoritien rampit-…

Matkan hinta/henkilö: 35  €, sisältää kuljetuksen meno-paluu.

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Sisäänpääsymaksu Messuille on  5 €/henkilö. Varaa käteistä mukaan, mutta osalle näytteilleasettajista voit maksaa myös pankkikortilla.

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.