23.-26.7.2020 Hotellimatka SAARENMAALLE  – Rüütli Spa & Hotel

23.-26.7.2020 Hotellimatka SAARENMAALLE – Rüütli Spa & Hotel

Viron suurin saari, Saarenmaa on  loistava lomakohde, jossa omaperäinen luonto ja kulttuuri tarjoaa monenlaista nähtävää. Ainutlaatuisuuttaan Saarenmaa on säilyttänyt paljonkin juuri sijaintinsa ja eristyneisyytensä takia.

Tervetuloa Mannisen matkassa Saarenmaalle!

To-Su 23.-26.7.2020 Kylpylä-hotelli Rüütli

Viron suurin saari, Saarenmaa on ainutlaatuinen lomakohde, jossa ruokokattoiset rakennukset ja kiviaitat ovat vielä tänäkin päivänä nähtävillä vanhoissa kylissä. Kuresaaren kylpylöissä ja kesäisissä tapahtumissa lomapäivät kukuvat rattoisasti.

Saaren maakunnan ainoassa kaupungissa Kuressaaressa (vuoteen 1917 Arensburg) on merkittävin turismin vetonaula 1200-luvulta peräisin oleva piispanlinna, jonka vertaista ei ole koko Baltiassa. Samoin Kuressaare on tunnettu kauniista ja hyvin säilyneestä vanhasta kaupungistaan.

1.matkapäivä
Lähdemme bussilla matkaan varhain aamulla. Tallink Megastar lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 10.30 kohti Tallinnaa, saapuen sinne klo 12.30. Bussi odottaa terminaalin edessä olevalla parkkipaikalla. Matka jatkuu kohti Saarenmaata ja Virtsun satamaa, josta jatkamme lautalla Muhun saarelle, Kuivastun satamaan. Kuivastusta ajamme Kuresaareen Saarenmaan ”pääkaupunkiin”, jossa majoitumme Rüütli Spa  hotelliin. Hotelli sijaitsee rannalla.

2.matkapäivä 
Aamiaisen jälkeen klo 10.00 lähdemme suomenkielisen oppaan johdolla Kuressaaren kaupunkikiertoajelulle ja ympäristöön. Näemme mm. Anglan Tuulimyllyt, Kaalin Kraaterin . Palaamme iltapäivällä hotellille. Omatoimista aikaa kaupungilla tai hotellin kauneushoitolassa/kylpyläosastolla.

3.matkapäivä 
Aamiaisen jälkeen omatoimista aikaa katsella kaupunkia tai käyttää hotellin kauneuhoitopalveluita.

4.matkapäivä 
Aamiainen hotellissa. Klo 10.00 lähdemme kohti Kuivastun satamaa, josta lautta klo 12.00 lähtee mantereelle.  Matka jatkuu Tallinnaan, jossa on hieman ostosaikaa ennen laivan lähtöä. Satamaan tulemme viimeistään klo 15.00 ja Tallink Shuttle laiva lähtee klo 16.30 kohti Helsinkiä. Helsinkiin saavumme klo 18.30 ja matka kohti kotipaikkakuntia jatkuu välittömästi.

Matkan hinta/ henkilö:
*479 €, kahden hengen huoneessa
*585 €, yhden hengen huoneessa

* 249 €, lapsi 3-14v lisävuoteella kahden aikuisen seurassa
*   60 €, lapsi 0-2v ilman omaa vuodepaikkaa, bussissa oma istumapaikka.

Hinta sisältää:
– bussikuljetus koko matkan ajan
– lauttamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki ja Virtsu-Kuivastu-Virtsu
– hotellimajoitus 3 yötä aamiaisella
– Kuressaaren kiertoajelu,  Kaalin Kraaterit ja Angalan Tuulimyllyt pääsymaksu

Lisämaksusta etukäteen ostettuna/henkilö:
-Tallink Megastar aamiaisbuffet 17,50 €
-Tallink Star päivällisbuffet 26 €

Huomioitavaa: matka totetuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai uudenmallinen henkilökortti.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -