15.-18.4.2020 Ruovesi-lehti 100 vuotta -lukijamatka Välimeren risteily Barcelona-Marseille-Genova

15.-18.4.2020 Ruovesi-lehti 100 vuotta -lukijamatka Välimeren risteily Barcelona-Marseille-Genova

Upea Välimeren risteily, koe kolme maata ja kolme kaupunkia samalla kertaa! Risteily on täydellinen tapa tutustua rannikon kauniisiin kaupunkeihin, joilla on sekä pitkä historia, rikas kulttuuri että ihania rantoja. Risteily Välimerellä sopii sekä aikuisille että lasten kanssa matkustaville.

Loppuunmyyty!

Upea Välimeren risteily, koe kolme maata ja kolme kaupunkia samalla kertaa! 

15.-18.4.2020 Barcelona – Marseille – Genova

Välimeren-risteily on täydellinen tapa tutustua rannikon kauniisiin kaupunkeihin, joilla on sekä pitkä historia, rikas kulttuuri että ihania rantoja. Risteily Välimerellä sopii sekä aikuisille että lasten kanssa matkustaville.

Barcelona on värikäs suurkaupunki, jonka keskellä on upea, pitkä hiekkaranta. Kaupungin kulttuuritarjonta, ostosmahdollisuudet ja ravintoloiden valikoima on vailla vertaansa. Marseille on yksi monimuotoisen Ranskan vanhimmista kaupungeista. Sen perustivat kreikkalaiset noin 2600 vuotta sitten. Siitä lähtien Marseille on ollut läntisen Välimeren satamakaupungeista suurin. Liguriassa, Pohjois-Italian rannikolla sijaitseva Genova on kuuluisa satamakaupunki, jonka sijainti on ainutlaatuinen ja jossa on täysin omaa tunnelmaansa. Liguria on tietenkin kuuluisa ruoistaan, joiden joukossa on joitain koko maan kaikkein kuuluisimpia, ja Genovan vertaansa vailla olevaan ruokakulttuuriin ovat kauppareitit ja läheinen Ranska vaikuttaneet melkoisesti.

MSC Opera on Lirica-laivaluokan alus, joka aloitti liikennöinnin vuonna 2004. Se on edellisen kerran uusittu vuonna 2015. MSC Cruisesin risteilyillä hyvän hotellin kriteerit yhdistyvät rentoon tunnelmaan ja erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

MSC Operalta löydät kaikkea, mitä hyvä hotellikin tarjoaa: tasokkaita ravintoloita, hyvät urheilumahdollisuudet, mukavat hytit sekä kaikenlaista viihdettä. Lisäksi risteily MSC Operalta tarjoaa hellän merituulen, joka päivä uuden näkymän aurinkokannelta sekä useita jännittäviä kohteita ilman jokailtaista laukkujen pakkaamista. Tunnelma laivalla on rento. Kahtena iltana viikossa hieman muodollisempi pukeutuminen on suotavaa.

MSC Operalla on useita tapoja viettää aikaa. Alukselta löytyy suuri kuntosali, sauna ja höyrysauna. Tarjolla on suuri valikoima hierontoja ja muita hoitoja. Aluksella on uima-allasalue ja porealtaita. Illalla nautitaan livemusiikista tai tanssitaan yökerhossa. Lisäksi aluksella on kasino, useita baareja sekä suuri teatteri, jossa esitetään Broadway -tyylisiä esityksiä

15.4.2020 keskiviikko
Lähdemme aamuyöllä Ruoveden / Tampereen seudulta kohti Helsinki-Vantaa lentoasemaa, josta Finnairin lento lähtee klo 7.05 koti Barcelonaa. Saavumme noin klo 10.00 Barcelonan kentälle, jossa nousemme paikalliseen bussiin. Teemme aluksi 4 tunnin Barcelona kiertoajelun suomenkielisen oppaan johdolla, sen jälkeen on vapaata aikaa käydä ostoksilla, syömässä tai muuten nauttia kaupungin vilinästä. Myöhään iltapäivällä siirrymme bussilla satamaan, jossa nousemme MSC Opera loistoristeilijään ja majoittuminen hytteihin.  Laiva lähtee Barcelonasta klo 21.00. Illalla päivällinen laivan buffetravintolassa. Muutoin vapaata oleskelua laivalla.

Voit nauttia aamiaisen ja lounaan yhdessä buffetravintoloista. Italialaisen laivayhtiön vaikutus näkyy ruokavaihtoehdoissa – tarjolla on esimerkiksi salaattia ja pastaa sekä parhaaksi merellä saatavaksi palkittua pitsaa. Illallinen on pääravintolassa, jossa on kaksi eri kattausaikaa. Kaiken kaikkiaan ateriat laivalla ovat hyviä ja maukkaita.

16.4.2020 torstai
Aamiainen ja lounas laivan buffetravintolassa. Laiva saapuu Marseillen kaupunkiin Ranskaan klo 12.00, jolloin on mahdollista osallistua laivan järjestämiin kaupunkikierroksiin /-retkiin, lisätietoja syksyllä 2019.  Matkustajat voivat viettää koko päivän myös laivassa ja nauttia laivan palveluista. Laiva jatkaa matkaa kohti Genovaa klo 18.00. Päivällinen ja laivan omaa ohjelmaa.

17.4.2020 perjantai
Aamiainen ja lounas laivan buffetravintolassa. Laiva saapuu Genovan kaupunkiin Italiaan klo 9.00, jolloin on mahdollista osallistua laivan järjestämiin kaupunkikierroksiin / -retkiin, lisätietoa syksyllä 2019. Matkustajat voivat viettää koko päivän myös laivassa ja nauttia laivan palveluista. Laiva jatkaa matkaa kohti Barceloonaa klo 16.00. Päivällinen ja laivan omaa ohjelmaa.

18.4.2020 lauantai
Aamiainen laivan buffetravintolassa. Laiva saapuu Barcelonan satamaan klo 13.00. Rantautumisen jälkeen bussikuljetus keskustaan ja hieman vapaata-aikaa. Bussikuljetus keskustasta lentokentälle, josta Finnairin lento lähtee klo 21.25. Saavumme Helsinkiin sunnuntai aamuöllä n.klo 02.00, josta bussikuljetus Tampereelle ja Ruovedelle.

AY1651 15.4 Helsinki- Barcelona klo  07:05- 10:05
AY1652 18.4 Barcelona- Helsinki klo  21:25- 02:15+1, lento perillä Helsingissä 19.4.2020

Matkan hinta / henkilö, kahden hengen hytissä
Sisähytti Bella:                   735 €  Loppuunvarattu!
Sisähytti Fantastica:         814 €  Loppuunvarattu!
Ikkunahytti Fantastica:    914 €  Loppuunmyyty!
Parvekehytti Fantastica:  994 € Loppuunvarattu!

Hintaan sisältyy:
-kuljetus Mannisen bussilla Ruovesi-Helsinki/Vantaa-Ruovesi
-Finnair lennot economy luokassa Helsinki-Barcelona-Helsinki
-bussikuljetus Barcelonassa: lentokenttä-satama-lentokenttä
-15.4.2020, 4 tunnin kiertoajelu Barcelonassa suomenkielisen oppaan johdolla
-majoitus tilavassa, hotellihuonemaisessa hytissä valitussa hyttiluokassa
-kaikki ruokailut laivalla (täyshoito: aamiainen, lounas, illallinen sekä välipalat laivan pääravintolassa ja buffet-ravintolassa)
-laivan palveluiden käyttö (joissakin tapauksissa maksua vastaan)
-tapahtumat ja viihdeohjelma laivalla
-satamamaksut, verot, polttoainelisä
-matkalaukkujen toimitus hyttiin/terminaaliin risteilyn lähtö/paluupäivinä
-palvelurahat laivan henkilökunnalle kolmelta päivältä

Lisämaksusta: 
-yhden hengen hytti laivalla
-juomat laivalla
-retket satamakohteissa: Marseille ja Genova
-puhelin- ja internet kulut
-kylpylä- tai kauneushoitola palvelut
-laivan lääkärin tai sairaanhoitajan palvelut

Muuta huomioitavaa:
-matka toteutuu!
-tarkista, että matkavakuutuksesi on kunnossa ja siinä on peruutusturva
-laivalla käytetyt palvelukielet: englanti, italia, ranska, espanja, saksa
-kaikille risteilylle vaaditaan passi, joka on voimassa vielä 6 kk risteilyn päättymisen jälkeen

Varaa risteily viimeistään 19.7.2019 mennessä. 
Ennakkomaksu on 200 €/henkilö, loppusuoritus Tammikuussa 2020.

HYTIT:
Kaikki hytit on kalustettu mukavasti ja varusteltu kylpyhuoneella, minibaarilla, tallelokerolla sekä hiustenkuivaajalla. Kooltaan ne ovat noin 13m² joten tilaa riittää myös matkatavaroille. Lisää tilaa on parvekkeellisissa sviiteissä, joiden koko on noin 27 m². Niissä on kylpyammeet, televisiot sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Sisähytti Bella ja Fantastica

Ikkunahytti Fantastica

Parvekehytti Fantastica

 

 

 

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -