Sensaatiomainen musikaali 10.10.2020 KINKY BOOTS Tampereen Työväenteatterissa

Sensaatiomainen musikaali 10.10.2020 KINKY BOOTS Tampereen Työväenteatterissa

Sensaatiomainen, parhaana musikaalinapalkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapuu vihdoin syksyllä 2020 TampereellePop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

Matka toteutuu, vielä muutama mahtuu mukaan!

La 10.10.2020 klo 19.00 Kinky Boots
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Korkeakoski kt-Orivesi-Tampere

Muutama paikka vapaana!

Tervetuloa Mannisen matkassa elämysteatteriin Tampereelle!

Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapuu vihdoin syksyllä 2020 Tampereelle.

Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Kinky Boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla!

Matkan hinta / henkilö: 95 €
Liput permannolta rivit 7-9
Sisältää: kuljetuksen ja musikaalilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.