13.3.2021 Idiootit ympärilläni – Tampereen työväenteatteri

13.3.2021 Idiootit ympärilläni – Tampereen työväenteatteri

TTT:n musiikillinen ja humoristinen Idiootit ympärilläni -show tutkii yhdessä yleisön kanssa, mitä tästä menestyskirjasta todella löytyy, ja mitä kysymyksiä se herättää. Miksi siitä on tullut niin suuri ilmiö, ja millaisia työkaluja se tarjoilee ihmisten välisen erilaisuuden ymmärtämiseen?
Kuva: Kari Sunnari

Tervetuloa Mannisen matkassa teatteriin!

La 13.3.2021 klo 18.30 Idiootit ympärilläni -näytös TTT-Klubilla

Ruotsalaisen yrityskouluttajan Thomas Eriksonin mukaan ihmiset voidaan jakaa punaisiin, keltaisiin, vihreisiin ja sinisiin persoonallisuustyyppeihin. Useimmat ihmiset ovat yhdistelmiä vähintään kahdesta väristä. Käyttäytymismalleiltaan vastakkaiset tyypit aiheuttavat toisissaan turhautumista ja saavat molemmat kysymään: miksi tuo idiootti käyttäytyy noin?

Idiootit ympärilläni on viime vuosien menestynein self help -kirja, joka on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Työpaikoilla tiimejä kootaan sen oppien mukaan, ja yksityiselämässä ihmiset luokittelevat innokkaasti itseään ja toisiaan sen väriyhdistelmien perusteella. Toisaalta Eriksonin kirjaa on syytetty pseudotieteeksi ja ”käytösoppaaksi niille, joilla on viisivuotiaan empatiakyky”. Voiko miljoona ruotsalaista olla väärässä?

TTT:n musiikillinen ja humoristinen Idiootit ympärilläni -show tutkii yhdessä yleisön kanssa, mitä tästä menestyskirjasta todella löytyy, ja mitä kysymyksiä se herättää. Miksi siitä on tullut niin suuri ilmiö, ja millaisia työkaluja se tarjoilee ihmisten välisen erilaisuuden ymmärtämiseen? Show avaa viihdyttävällä tavalla Eriksonin väriluokittelun juuria, sukeltaen Carl Jungin ja Hippokrateen ajatuksiin ja muihin jännittäviin järjestelmiin, joilla ihmisiä on kategorisoitu. Se kysyy, miksi erilaiset luokittelut ovat niin tenhoavia, ja mitä niistä voi oppia.

Matkan hinta/henkilö: 59 €
Sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Teatterissakäynnin turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.  Tutustu alla oleviin yleisiin ohjeistuksiin jo etukäteen. Ne ovat voimassa toistaiseksi. Noudatamme viranomaisten turvallisuussuosituksia sekä Suomen Teatterit ry:n kansallista  yleisöturvallisuusohjeistusta.

Huomioithan, että lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa. Täytämme katsomot turvavälit huomioiden edestä taaksepäin saapumisjärjestyksessä. Sinut voidaan ohjata myös parvekkeelle tai aitioon. Vahtimestarit ohjaavat katsojat paikoilleen niin,  että turvavälit toteutuvat.

Väliajat ovat tavallista pidemmät, joten siirrythän lämpiöön turvavälit säilyttäen ja rauhassa. Voit jäädä myös katsomoon väliajaksi.

 

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.