22.-23.6.2021 Karanteenivapaa Yön yli-risteily suosikkilaiva Silja Serenadella Tallinnaan

22.-23.6.2021 Karanteenivapaa Yön yli-risteily suosikkilaiva Silja Serenadella Tallinnaan

Suosikkilaiva Silja Serenade seilaa karanteenivapaan risteilyn Helsingistä Tallinnaan. Tallinnassa ei maihinnousua. Lähde perheen kanssa nauttimaan hyvästä ruuasta, tekemään edullisia ostoksia tai vaikka rentoutumaan aurinkokannen raikkaassa merituulessa!

Matka toteutuu!

Tervetuloa Mannisen matkassa risteilylle ihanalla Silja Serenadella!

Ti-Ke 22.-23.6.2021 Yön yli -risteily Tallinnaan
Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Kangasala-Kaukajärvi-Hervanta-..

Koe kesän aloitus Silja Serenadella läheistesi kanssa vesikieleen herahtavien herkkujen ja edullisten ostosten parissa sekä rentoutuen tilavalla promenadella ja aurinkokannen raikkaassa merituulessa!
Silja Serenade lähtee Helsingin Olympiaterminaalista klo 18.00 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, ei maihinnousua! Laiva lähtee Tallinnasta klo 10.45 ja saapuu Helsinkiin klo 14.15.

Matkustajia palvelee rentouttava Sunflower Oasis -kylpyläosasto kannella 12! Span viereen ulkokannelle on rakennettu baaritiski palvelemaan kesäisin ulkona olevia asiakkaita. Kylpylä on valoisa ja viihtyisä: mm. vaihtuvin valoin 3 poreallasta, kunnostetut saunat ja pienen lastenaltaan yhteydessä on lastenkalusteita.

Matkalla on mahdollista tehdä Pre-Order tilaus (lomakkeet jaetaan bussissa menomatkalla). Tilatut tavarat toimitetaan suoraan bussiin ja asiakas pääsee bussin kyytiin jo laivassa.

Silja Serenaden viihteestä vastaavat upeat bändit ja esiintyjät joka ilta. Alkuillasta voit nauttia promenade-kävelykadulla live-musiikista ja suunnata myöhemmin laivan pubiin kuuntelemaan trubaduurimme hittikimaraa. Myöhemmin illalla onkin aika siirtyä Starlight-yökerhoon nauttimaan housebändin live-musiikista (tanssiminen ei vielä sallittua).

Tax Free Shopissa on laajat valikoimat alkoholijuomia edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja mm. Estée Lauderin, Diorin, Chanelin, Givenchyn ja Shisheidon ihonhoitotuotteita sekä suuren valikoiman tuoksuja ja meikkejä. Uutuutena Silja Serenadella suomalaisen designin ikonin, Marimekon ensimmäinen kelluva myymälä! Myymälästä ostat vastuullisesti valmistettuja ja laadukkaita tuotteita tyypillisin Marimekko-kuvioin. Uudesta Tommy Hilfiger -myymälästä löydät tunnetun ja suositun yhdysvaltalaisen Tommy Hilfiger -brändin raikkaat ja ajattomat vaatteet ja asusteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi laivalla on The Gift-, Luxury-, Fashion-, Kids&Toys -putiikit jokaiseen makuun.

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.
Negatiivista koronatestitodistusta tai omaehtoista karanteenia ei vaadita risteilymatkustajilta, jotka eivät ole käyneet maissa toisessa maassa.

Kasvomaskien käyttö laivoilla ja terminaaleissa
Kaikkien matkustajien tulee käyttää kasvomaskia laivalla ja terminaalin yleisissä tiloissa liikuttaessa. Myös tarvittavat turvavälit tulee edelleen säilyttää. Kasvomaskin saa poistaa ainoastaan ruokailun ja juomisen ajaksi, sekä niissä tiloissa, joissa ei ole muita matkustajia.

Kasvomaskia ei tarvitse käyttää matkustajan omassa hytissä. Alle 12-vuotiaiden lapsien ei myöskään tarvitse käyttää kasvomaskia, eikä henkilöiden, jotka eivät terveydellisistä syistä tai muusta erityistarpeesta johtuen voi käyttää maskia.

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Ruokailut lisämaksusta ennakkoon ostettuna 1.1.2021 > :
aikuinen / 12-17 v / 6-11 v
Meriaamiainen 13€ / 8€ / 5€  (klo 7-10.00)
Grande Buffet lounas   26€ / 14 € / 9 € Kattaus klo 12.00
Grande Buffet illallinen 39€ / 16,50€ / 11,50 € Kattaukset klo 17.45, 18.30, 20.30, 21.15

Club One -jäsenille 5 % lisäalennus ruoasta matkoilla! Alennus koskee ruokia ravintoloissa ja kahviloissa Tallinkin ja Siljan laivoilla sekä jo alunperin n. 10 % edullisempia ennakkoon ostettuja ateriakuponkeja ja ateriapaketteja.
Huomioithan, että alennus on henkilökohtainen ja myönnetään kaikille Club One -jäsenille matkustajatiedoissa ilmoitetun Club One -numeron perusteella.
Club One -jäsenet saavat lisäksi 10 % alennuksen laivan viineistä ruokaravintoloissa ja erilaisia vaihtuvia etuja laivojen ravintoloissa.

Hyttikuvaukset:

A-luokka
Korkeatasoinen 2-4 hengen 11 m2 hytti, jonka ikkunasta on näkymä merelle. Hytit sijaitsevat kansilla 5 ja 8-11. Hyteissä on tv ja alavuoteet voi siirtää yhteen parivuoteeksi.

B-luokka
Ikkunaton 11 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5 sekä 9-11. Muutamissa hyteissä on vuoteet päällekkäin. Alavuoteet voi siirtää parivuoteeksi.

Promenade-luokka
Kansilla 8–11 sijaitseva korkeatasoinen 2-4 hengen 11 m2 hytti, jonka ikkunasta on näkymä Promenadelle. Hyteissä on tv ja alavuoteet voi siirtää yhteen parivuoteeksi.


Alustava reitti ja aikataulu risteilymatkoilla ellei toisin ole mainittu matkakohtaisesti (lopullinen lähetetään laskun mukana);

Klo 11.00 Virrat linja-autoasema (min 6 lähtijää), klo 11.30 Ruovesi linja-autoasema, klo 12.00 Vilppula kunnantalo, Klo 12.10 Mänttä linja-autoasema, 13.00 Orivesi linja-autoasema, 13.30 Kangasala linja-autoasema, Kaukajärvi ja Hervanta…

Huom! Numero hyttiluokkaa osoittavan kirjaimen perässä tarkoittaa majoittujien määrää hytissä.
Henkilöhintaan sisältyy hyttipaikka, risteily ja kuljetus.

______________________________________________________________________________________________________________________

Ti-Ke 22.-23.6.2021

Hinnat per henkilö:
A4 (ikkunallinen hytti neljälle), 75 €
A3 (ikkunallinen hytti kolmelle), 80 €
A2 (ikkunallinen hytti kahdelle), 90 €
A1 (ikkunallinen hytti yhdelle)  120 €

B4 (sisähytti neljälle),  69 €
B3 (sisähytti kolmelle), 75 €
B2 (sisähytti kahdelle), 79 €
B1 (sisähytti yhdelle), 98 €

Promenade4 (sisähytti neljälle),  75 €
Promenade3 (sisähytti kolmelle), 79 €
Promenade2 (sisähytti kahdelle), 89 €
Promenade1 (sisähytti yhdelle), 105 €

Lapset 0-11v ilman omaa vuodepaikkaa, hinta 40 €, pelkkä kuljetus.

______________________________________________________________________________________________________________________

HUOMIOITAVAA: Matkat toteutuvat mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä per matka.
Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Ikärajat Tallink-laivoilla:
http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/hyva-tietaa#19182835

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.