23.3-24.3.2019 Kaasua, komisario Palmu! Teatterimatka Helsinkiin, Radisson Blu Seaside Hotel

23.3-24.3.2019 Kaasua, komisario Palmu! Teatterimatka Helsinkiin, Radisson Blu Seaside Hotel

Lähde viettämäään keväistä viikonloppua pääkaupunkimme ostosmahdollisuuksien ja ravintola- ja kulttuuritarjonnan äärelle sekä nauttimaan teatteriviihteestä!

Tervetuloa Mannisen matkassa Helsinkiin!

23.3.-24.3.2019 Kaasua, komisario Palmu! Teatterimatka Helsinkiin, Radisson Blu Seaside Hotel

Lähdemme lauantaiaamuna kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä. Perillä Helsingissä on vapaata aikaa ostoksiin, nähtävyyksiin ja ruokailuun ennen majoittumista Radisson Blue Seaside hotelliin.

Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Naapurustostamme löytyvät kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, kulttuuri, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat. 

Illalla siirrymme Helsingin Kaupunginteatteriin bussikuljetuksella seuraamaan Kaasua, komisario Palmu! -esitystä. Esitys alkaa klo 19.00. Hotellimatkalaisilla on koko ilta omatoimista aikaa nauttia Helsingin elämänmenosta.

Tapahtumat käynnistyvät helsinkiläisessä vuokratalossa, jonka omistaja – vanha, rikas, mutta saita leskirouva Skrof – löydetään asunnostaan kaasumyrkytykseen kuolleena. Tutkimuksia johtava komisario Palmu ryhtyy assistenttiensa Virran ja Kokin kanssa selvittämään tapausta: kuka on tullut asuntoon parvekkeen kautta ja avannut keittiön lieden kaasuhanan rouva Skrofin nukkuessa? Uudet johtolangat ja ratkaisut seuraavat toisiaan ja uusia mitä yllättävämpiä murhaajaehdokkaita löytyy tutkimusten edetessä.

Rikosetsivä Palmu palaa Kaupunginteatteriin, suurelle näyttämölle komediallisessa rikosjännärissä Kaasua, komisario Palmu! joka perustuu Mika Waltarin mestarilliseen salapoliisiromaaniin. Yksi rakastetuimmista suomalaisista tarinoista tarjoaa ovelaa, leppoisaa huumoria, ajankuvaa ja vanhaa Helsinkiä jännittävässä paketissa. Tapahtumia lavalla siivittää upein sävelin huippujazzmuusikoista koottu viisihenkinen orkesteri.

Teatteriesityksen jälkeen palaamme hotellille bussikuljetuksella. Halutessasi voit jäädä viettämään iltaa kaupungille ja tutustua Helsingin vilkkaaseen ja monipuoliseen iltaelämään. Paluu hotellille omatoimisesti. Sunnuntaiaamuna nautimme aamiaisen hotellilla, pakkaamme bussin ja lähdemme kohti kotipaikkakuntia.

Teatterimatkan hinta/hlö:
139 € aikuinen kahden hengen huoneessa
169 € aikuinen yhden hengen huoneessa
Hinta sisältää: Kuljetus Helsinkiin ja takaisin kotipaikkakunnille, hotellimajoitus aamiaisella, teatterilippu, kuljetus Helsingin Kaupunginteatteriin ja takaisin hotellille

Hotellimatkan hinta/hlö:
95 € aikuinen kahden hengen huoneessa
125 € aikuinen yhden hengen huoneessa
Hinta sisältää: Kuljetus Helsinkin ja takaisin kotipaikkakunnille, hotellimajoitus aamiaisella

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.
Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi- Tampere – moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin

 

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.