2.-3.7.2019 Kesämatka Etelä-Karjalaan: Zsar – Lappeenranta – Lemi

2.-3.7.2019 Kesämatka Etelä-Karjalaan: Zsar – Lappeenranta – Lemi

Saimaan etelärannalla sijaitseva Lappeenranta on luonnonkaunis ja vieraanvarainen kaupunki, joka pääsee täyteen loistoonsa kesällä. Kauniit vesistöt, historialliset kohteet, kulttuuritapahtumat sekä iloinen karjalaisuus yhdistyvät matkailijalle mieleiseksi kokonaisuudeksi. Tällä matkalle pääset myös tekemään ostoksia Zsar Outlet-kylässä sekä maistelemaan kuuluisaa eteläkarjalaista perinneruokaa, Lemin särää!

Tervetuloa Mannisen matkassa Etelä-Karjalaan!          Loppuunmyyty!

Saimaan etelärannalla sijaitseva Lappeenranta on luonnonkaunis ja vieraanvarainen kaupunki, joka pääsee täyteen loistoonsa kesällä. Kauniit vesistöt, historialliset kohteet, kulttuuritapahtumat sekä iloinen karjalaisuus yhdistyvät matkailijalle mieleiseksi kokonaisuudeksi. Pikkuinen Lemi tunnetaan sen sijaan särästään, perinneruoasta tuhannen vuoden takaa. Tällä matkalla pääset maistelemaan särää niin paljon kun vaan jaksat. Matkalla Lappeenrantaan poikkeamme myös ostoksilla uudessa outlet-kylä Zsarissa Vaalimaalla.

Tiistai 2.7.2019
Lähdemme matkaan varhain aamulla kotipaikkakunnilta kohti Vaalimaata ja outlet-kylä Zsaria. Matkalla pidämme tauon. Zsar on Suomen ensimmäinen aito ja oikea outlet-kylä ja siksi myös aivan uudenlainen ostospaikka. Zsarista löytyy kansainväliset huippumerkit niin muodin, kodin kuin kauneudenkin saralla. Illaksi ajelemme Lappeenrantaan, jossa majoitumme Scandic Hotel Patriaan. Illalla on aikaa omatoimiselle tutustumiselle kaupunkiin.

Keskiviikko 3.7.2019
Aamiaisen jälkeen pakkaamme bussin ja lähdemme opastetulle kiertoajelulle. Kiertoajelun aikana tutustumme Lappeenrannan tärkeimpiin nähtävyyksiin ja Saimaan kanavaan. Kun Lappeenranta on tullut tutuksi, jatkamme lyhyen matkan päähän, noin 3000 asukkaan kylään, Lemille. Lemillä pääsemme tutustumaan Museonmäelle, jossa kuulemme museon ja sen alueen historiasta. Päivän päätteeksi rauhoitumme nauttimaan perinteisesti valmistettua särää Särätuvassa. Kotimatkalle lähdemme ruokailun jälkeen ja saavumme kotipaikkakunnille illalla.

Matkan hinta/henkilö:
169 € kahden hengen huoneessa
209 € yhden hengen huoneessa
Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Majoitus 1 yö, Scandic Hotel Patria
– Hotelliaamiainen
– Opastettu kiertoajelu Lappeenrannassa
– Lemin kotiseutumuseon esittely
– Ruokailu Särätuvassa
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.
Alustava reitti: Ruovesi – Orivesi – Tampere – Kangasala…

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -