13.10.2019 VESALA Tampere-talossa

13.10.2019 VESALA Tampere-talossa

Suomen lahjakkaimpiin taiteijoihin lukeutuva Vesala konsertoi Tampere-talossa osana konserttisalikiertuettaan syksyllä 2019! Varaa kauttamme lippupaketti tai kuljetus ja koe Vesala!

Tervetuloa Mannisen matkassa konserttiin Tampere-taloon!

Vesala on palannut keikkalavoille menestyksekkäästi loppuunmyydyllä klubirundilla ja ensimmäinen soolokeikka Hartwall Arenalla järjestetään 25. lokakuuta. Nyt julkistetaan vielä syksylle kuusi keikkaa konserttisaleihin, joissa Vesalan tuotanto saa jälleen uusia puolia upeissa ympäristöissä! Kiertue käynnistyy Turun Logomosta 27.9. ja päättyy Tampereen Tampere-talolle 13.10.2019.

Konsertti alkaa kello 19.00

Vesala on 2000-luvun renessanssinero, joka kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Vesalan musiikki on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä ja koko kansan tavoittavia pophittejä. Valtaosa Vesalan kappaleista on noussut radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoille. Debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016 ja huikean vastaanoton saanut levy vahvisti Vesalan asemaa omaleimaisena artistina. Vesala on palkittu mm. arvostetulla Junnu Vainio –palkinnolla vuonna 2016 sekä vuoden 2017 Emma Gaalassa peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi. Näiden lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.

Matkan hinta/henkilö: 69 €
Hinta sisältää: kuljetus ja konserttilippu
Pelkkä kuljetus: 25 € meno-paluu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.
Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.