21.-26.12.2018 Joulumatka Pärnuun Estonia Medical Spa & hotelli

21.-26.12.2018 Joulumatka Pärnuun Estonia Medical Spa & hotelli

Unohda joulun kiireet ja lähde virkistäytymään erilaisten hemmottelemien hoitojen, uinnin tai saunomisen pariin sekä nauttimaan valmiiksi katetuista joulupöydistä. Kylpylähotellit tarjoavat jouluista ohjelmaa pipareineen, lämpimine glögeineen ja joulukirkkoineen.

Tervetuloa Mannisen matkassa Jouluiseen Pärnuun!     Loppuunmyyty!

Suosittu Estonia Medical Spa & Hotel kylpylä (ent. Puistotalo) sijaitsee rauhallisella alueella, puistojen keskellä, kävelymatkan päässä (n. 1 km) Pärnun kaupungin keskustasta ja noin 300:n metrin päässä kuuluisasta ja kauniista Pärnun merenrannasta. Estonia Medical Spa & Hotel on perinteinen  terveyskylpylä, joka panostaa monipuolisiin ennaltaehkäiseviin terveyshoitoihin.
Estonia Medical Spa erikoisuutena on Pärnun ainoa kylmähoitohuone. Kylmähoitoa käytetään lihas- ja nivelikipuja lievittävänä ja tulehduksia ehkäisevänä hoitona. Kylpylän yhteydessä on upea sauna- ja allasosasto. Pelkistetty, mutta kodikas Medical Spa sopii niille, jotka haluavat perinteisen terveyskylpylän hoitoja ja palveluja.

Kaikissa huoneissa on muovi- tai laminaattilattia ja huonevarustukseen kuuluu erilliset vuoteet, puhelin, tv sekä kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Hotellissa on myös kahden hengen soluhuoneita, joissa kahdella yhden hengen huoneella on yhteinen wc ja suihku. Huoneita on yhteensä 177, joista 134 on kahden hengen huoneita ja 40 soluhuonetta, joissa kahdella yhden hengen huoneella on yhteinen wc ja suihku sekä muutama kolmen hengen huone.
5. kerroksen ravintolassa tarjoillaan aamiainen klo 07:00-10:00, lounas klo 12:00-14:00 ja päivällinen klo 17:00-19:00. Allasosasto on käytössä vapaasti hoitokortilla Puistotalon asukkaille klo 06:30-17:00 ja tämän jälkeen maksua vastaan klo 22:00 asti.

Perjantai 21.12.2018
Matkaan lähdetään aamulla varhain Tampereen kautta kohti Helsinkiä, josta siirrymme Tallinkin Megastar aluksella Tallinnaan. Tallinnasta ajamme Pärnuun ja majoitumme Medical Spa & Hotel Estoniaan n. klo 15:00. Lääkärintarkastukset alkaen klo 16:00 ja illalla tutustumme Puistotaloon vielä oppaan johdolla.

Lauantai 22.12. – Tiistai 25.12. (Jouluaattona 24.12. ei hoitoja)
Päivät vietetään täysihoidolla Pärnussa. Matkaan sisältyy buffetaamiainen, buffetlounas ja buffetpäivällinen. Lisäksi hoitopäivinä on 2-4 hoitoa/pv, hoitoja ei 24.12.. Bussi ja kuljettaja ovat koko matkan ajan käytössä ja päivien aikana onkin mahdollista osallistua kiertoajelulle sekä ostoskierrokselle Pärnussa.

Huom!  Hotellin jouluviikon ohjelma julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Keskiviikko 26.12.2018.
Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja auton pakkaus klo 09.00, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnaa. Tallinnassa on vielä ostosmahdollisuus satamakaupoissa. Tallink Megastar lähtee klo 13.30 ja on Helsingissä 15.30. Kotimatkalle lähdemme heti laivan saavuttua satamaan.

Matkan hinta / henkilö:
489 €, aikuinen kahden hengen huoneessa täyshoito
589 €, aikuinen yhden hengen huoneessa täyshoito
529 €, aikuinen SOLU-huonessa täyshoito

Hinta sisältää Medical Spa kylpyläasiakkaille:
– bussikuljetuksen
– laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– majoitus  5 yötä Estonia Medical Spa & Hotel
– täyshoito (aamiainen, lounas, päivällinen)
– lääkärin tulokonsultaatio
– 2-3 hoito/päivä
– Estonia Termid Spa sauna- ja allasosaston käyttö klo 17.00 asti, sen jälkeen maksullinen.

Hoidot:
– ohjattu vesivoimistelu altaassa,vesijuoksu ryhmässä tai lääkintävoimistelu salissa (valikoimassa on selän- ja nivelryhmä tai kaulan- ja hartianryhmä),
– puolihieronta (20 min),
– maapihkahoito,
– rentoutushoito (15 min),
– lämmin persikkaparafiinihoito käsille
– yrttiporekylpy (myös soijaöljyllä),
– jalkakylpy
– paikallinen kylmähoito,
– suolahuone
– höyryhengitys
– valohoito 2 Bioptron-lampulla
– lääkärinmääräyksestä: vedenalainen suihkuhieronta, fysioterapia laitteella* (magneetti-, ultraääni-,mikroaaltohoito, amplipulssi,diadynaamika, A`Darsonvalisaatio),

Huomioitavaa: matkat toteutuvat jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse lähtöpaikkasi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Estonia Medical Spa lääkärin reseptin kierjoittaminen maksaa 2 €/resepti.

 

 

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -