Mannisen matkassa!

Bussi-Manninen Oy on monipuolinen bussiyhtiö ja bussimatkatoimisto. Meiltä saat tilausbussit matkalle kuin matkalle ja täyden palvelun bussimatkapaketit sekä valmiille ryhmille että yksittäisille matkustajille, lähelle ja kauemmaksi. Hoidamme myös linjavuoroliikennettä ja koululaiskuljetuksia Ruoveden seudulla. Tervetuloa Mannisen matkaan!

#mannisenmatkassa #bussimanninen

Taidematka Helsinkiin - Moderni nainen, Ateneum...

26.02.2022
Helmikuinen taidematka Helsinkiin vie 1900-luvun modernismin vuosikymmenten naistaiteilijoiden maailmaan sekä puutarhataiteeseen. Lisäksi tutustumme Sinebrychoffin kotimuseoon omatoimisesti. Kuva: Pixabay

Viking Grace -risteily

27.02.2022 - 28.02.2022
Talvilomareissuun merelle! Viking Gracen monipuoliset palvelut sekä tasokkaat esiintyjät varmistavat täydellisen risteilyelämyksen Itämeren upeimmalla risteilijällä!

Luostarimatka Heinävedelle – Valamon ja Lintulan l...

19.03.2022 - 20.03.2022
Kiireettömyys ja levollisuus kutsuvat Valamon ja Lintulan luostareihin! Mystinen miljöö ja ympäröivä luonto tarjoavat rauhaa ja aikaa ajatuksille. Kuva: Valamon luostari

MP-messut - Messukeskus, Helsinki

26.03.2022
Varoitus! MP 22 Moottoripyörämessut sisältävät materiaalia, joka voi aiheuttaa voimakasta halua hankkia kaksipyöräinen moottoriajoneuvo. Varaa kauttamme lippu&kuljetus -paketti tai pelkkä kuljetus!