Matkustetaan turvallisesti yhdessä!

Matkustetaan turvallisesti yhdessä!

Maailma muuttui keväällä 2020 nopeasti. Meidän kaikkien tulee nyt huomioida tiettyjä asioita jokapäiväisessä elämässämme aiempaa tarkemmin, myös matkoillamme. Asiakkaidemme turvallisuus ja matkustusmukavuus on meille ensisijaisen tärkeää

Tutustu covid-19 -turvallisuusohjeistukseemme ja lähde matkaan turvallisin mielin.

Covid-19 – turvallisuusohjeistus Bussi-Mannisen matkoille

Maailma muuttui keväällä 2020 nopeasti. Meidän kaikkien tulee nyt huomioida tiettyjä asioita jokapäiväisessä elämässämme aiempaa tarkemmin, myös matkoillamme. Asiakkaidemme turvallisuus ja matkustusmukavuus on meille ensisijaisen tärkeää. Noudatamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja ohjeita toiminnassamme ja pyydämme teitä ystävällisesti huomioimaan alle listatut asiat matkalle lähtiessä ja sen aikana. Näin pidämme yhdessä huolta itsestämme ja toisistamme ja voimme lähteä matkaan turvallisin mielin.

  • Lähdethän matkaan vain täysin terveenä. Mikäli sairastut juuri ennen matkaa, ilmoitathan siitä välittömästi Bussi-Mannisen toimistolle. Suosittelemme ehdottomasti matkavakuutuksen ottamista kaikille matkoille, jotta sinulla on mahdollisuus saada sairaustapauksessa korvaus peruuttamastasi matkasta vakuutuksen kautta.
  • Toteutamme matkat pienemmillä ryhmillä varmistaaksemme asianmukaiset turvavälit kanssamatkustajien ja kuljettajan/matkanjohtajan välillä. Bussissa on tilaa valita paikat väljästi.
  • Huolehdithan asianmukaisesta turvaetäisyydestä kanssamatkustajiin bussiin noustessa ja sieltä lähtiessä, bussimatkan aikana sekä paikan päällä kohteissa.
  • Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Busseissa on saatavilla käsidesiä ja suosittelemme käsien pesua aina mahdollisuuden mukaan.
  • Käytäthän kasvomaskia bussissa. Suosittelemme maskin käyttöä erityisesti tilanteissa, joissa turvavälin pitäminen on haastavaa.
  • Huolehdithan hyvästä yskimis- ja aivastushygieniasta.
  • Bussimme siivotaan ja desinfioidaan tarkasti ennen jokaista matkaa. Penkit, käsinojat ja muut pinnat puhdistetaan usean päivän matkoilla myös matkan aikana. Ilmanvaihto on hyvä.
  • Työskentelemme vain terveenä.
  • Tällä hetkellä matkustamme vain kotimaassa. Kun ulkomaanmatkailu on taas mahdollista, kohdistuvat mahdolliset ulkomaanmatkamme vain niihin maihin, jotka ovat viranomaisten turvallisiksi luokittelemia.

Matkustetaan turvallisesti yhdessä!