14.-15.11.2020 Hotellimatka Pärnuun ja ostosmatka Latviaan

14.-15.11.2020 Hotellimatka Pärnuun ja ostosmatka Latviaan

Pärnu on keskiajalla perustettu, rento ja romanttinen kaupunki. Voit tehdä ostoksia Pärnussa tai lähteä bussilla Latviaan.

Tervetuloa Mannisen matkassa ostosmatkalle Pärnuun!

Pärnu on pinta-alansa puolesta Viron suurin kaupunki (858,07 km2), ja se vastaa kooltaan suunnilleen Berliiniä (892 km2). Pinta-alansa puolesta Pärnu yltää maailman sadan suurimman kaupungin joukkoon, ja sitä pienempiä ovat esimerkiksi sellaiset suurkaupungit kuin Milano, Ateena, Wien, Buenos Aires, Barcelona, Toronto ja Hampuri. Myös Kööpenhamina, Tukholma ja Amsterdam jäävät selän taakse. Mittavasta pinta-alastaan huolimatta Pärnussa on kuitenkin vain 60 asukasta neliökilometrillä!

Laajat, valkeat hiekkarannat, matala vesi ja “Viron paras aurinko” houkuttelevat yhtä lailla paikallisia asukkaita kuin vierailijoitakin. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti kävelyyn, pyöräilyyn ja rullaluisteluun. Lukuisat leikkikentät, suihkulähteet ja pelialueet tarjoavat lapsille viihdykettä useiksi päiväksi.

1.matkapäivä
Lähdemme aamulla varhain kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa, josta Tallink Megastar lähtee klo 10.30, saapuen Tallinnan satamaan klo 12.30. Sieltä jatkamme matkaa Pärnuun, ajoaika sinne on noin 2 tuntia. Majoittuminen Pärnu-hotelliin, standart-luokan huoneisiin. Illalla omatoimista tutustumista kaupunkiin.

2.matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme Latvian Rajakauppaan tuliaisostoksille. Paluumatkalla poikkeamme Wendren tehtaanmyymälässä ostoksilla. Wendren tehtaanmyymälässä on todella edullisesti vuodevaatteita, tyynyjä, peittoja sekä muuta sisustustarviketta.  Kaikki ostokset ja matkatavarat voi pakata kätevästi suljettuihin kasseihin tai laukkuihin. Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi. Matka jatkuu kohti Tallinnan D-terminaalia, josta Tallink Star laiva lähtee klo 16.30. Saavumme Helsinkiin klo 18.30. Kotimatkalle lähdemme välittömästi laivan saavuttua Helsingin Länsisatamaan.

Matkan hinta/henkilö:
129 €, aikuinen kahden hengen standart-luokan huoneessa
169 €, aikuinen yhden hengen standart-luokan huoneessa

Hinta sisältää:
– Bussikuljetuksen
– Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
– Majoitus 1 yö Pärnu-hotellissa yhden/kahden hengen standart-luokan huoneessa
– Retki Latvian rajakaupalle

Lisämaksusta / henkilö etukäteen ostettuna ja maksettuna:
– Tallink Megastar Delight aamiainen 18 €
– Tallink Star buffetpäivällinen 26 €

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen Kela kortti ei kelpaa.
Matkareitti: Virrat-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-Hervanta-…

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.