Pe 12.3.2021 Eikä yksikään pelastunut – Agatha Christien kaikkien aikojen rikostarina Tampereen teatterissa

Pe 12.3.2021 Eikä yksikään pelastunut – Agatha Christien kaikkien aikojen rikostarina Tampereen teatterissa

Agatha Christie -elokuvien tyylikäs klassikko. Pienelle saarelle kutsuttuja vieraita aletaan kolkata yksi kerrallaan – onko joku heistä myös syyllinen?

Kuva: Harri Hinkka

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampereelle teatteriin!

Pe 12.3.2021 klo 19.00. Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-..

Salaperäinen isäntäpari on kutsunut kymmenen vierasta syrjäiselle saarelle. Heti ensimmäisenä iltana vieraat kuulevat gramofonilevyltä viestin, jossa syytetään kaikkia talossa olijoita murhista. Tunnelma sähköistyy. Pian ensimmäinen vieras kuolee. Sitten toinen.

Kuka kutsui vieraat saarelle? Kuka on murhaaja?

Agatha Christie punoo klassikkoteoksessaan mestarillisesti yhteen epäilyn, syyllisyyden ja suljetun tilan teemat.

Koskettavista ja hauskoista näytelmistään tunnettu ohjaaja Anna-Elina Lyytikäinen tarttuu nyt ensimmäistä kertaa jännitysnäytelmään. Timanttisessa murhamysteerissä nähdään upea näyttelijäryhmä, kun teatterin omien tähtien joukkoon liittyy ensimmäistä kertaa Tampereella näyttelevä, kansainvälisistä töistään tunnettu Antti Reini.

Ikäsuositus 12 vuotta.
Kesto n. 2 h 30 min

Matkan hinta/henkilö: 64 €
Sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.

Turvallisesti Tampereen teatteriin!

Katsomossa vähemmän asiakaspaikkoja, käytössä joka toinen paikka
Rajoitamme näytäntöjen katsomopaikkoja kaikilla näyttämöillä. Päänäyttämöllä ja Frenckellissä paikat on vähennetty alle puoleen normaalista. Kulttuuriravintola Kiven paikkamäärä on rajattu 50 katsojaan.

Katsomot on jaettu lohkoihin. Lohkot täytetään saapumisjärjestyksessä.
Päänäyttämön katsomo on jaettu kolmeen lohkoon: A (permanto vasen) =100 paikkaa, B (permanto oikea) =40 paikkaa, C (parveke) =60 paikkaa. Lohkot käyttävät omia sisäänkäyntejä ja omia ravintola- ja wc-tiloja.
Frenckell-näyttämö on jaettu sisään- ja uloskäynnin osalta kahteen lohkoon: A (rivit 2-8) =50 paikkaa, B (rivit 9-16) =50 paikkaa. Ravintolatilaa on laajennettu.

Lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa. Emme voi siis taata, että pääset permannolle, vaan sinut voidaan ohjata parvekkeelle. Vahtimestarit ohjaavat katsojat paikoilleen niin, että käytössä on aina joka toinen paikka. Päänäyttämön näkyvyys ja jalkatila on kuitenkin parantuntu, sillä joka toinen istuin on poistettu. Välittömästi edessäsi, takanasi ja vieressäsi ei kukaan istu. Näköhaittapaikat on myös poistettu.

Mikäli tarvitset pyörätuolipaikan, ilmoitathan siitä lippumyymäläämme lippua ostaessasi. Jos tarvitset paikan induktiosilmukan kuuluvuusalueelta, kerrothan siitä vahtimestarille teatteriin tullessasi. “Huonojalkaisia” pyydämme ilmoittamaan liikuntaesteestä vahtimestarille, niin hän ohjaa sinut paikalle, jossa on mahdollisimman vähän rappuja.

Teatteri saattaa joutua siirtämään jo varattuja lippuja toiseen ajankohtaan turvallisuuden varmistamiseksi. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja järjestämme tilanteen asiakkaan toiveen mukaan.

Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.