La 27.3.2021 EVITA -musikaali Seinäjoen kaupunginteatterissa

La 27.3.2021 EVITA -musikaali Seinäjoen kaupunginteatterissa

Evita – musikaali naisesta, joka oli rakastettu ja vihattu, palvottu ja solvattu -musikaali kertoo tarinan sekasortoisessa Argentiinassa tytöstä,  joka lähtee ei-mistään ja kohoaa Argentiinan henkiseksi johtajaksi. Hän lupaa ottaa rikkailta ja antaa köyhille. Ristiriitaisista piirteistään huolimatta Evasta tuli jo elinaikanaan kansan silmissä pyhimys, jonka kulttiin liittyi piirteitä Jumalan äidin palvonnasta. 

Tervetuloa Mannisen matkassa teatteriin Seinäjoelle!

La 27.3.2021 klo 13.00 Evita-musikaali
Paikat katsomossa rivi 8-10
Alustava reitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere-Ylöjärvi-Hämeenkyrö-Ikaalinen-…

Evita – musikaali naisesta, joka oli rakastettu ja vihattu, palvottu ja solvattu – todempana kuin koskaan Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä! Historiassa on harvoin ollut niin rakastettua ja vihattua henkilöä kuin Eva Duarte de Perón eli Evita (1919–1952), Argentiinan presidentin Juan Perónin puoliso.

Tuomas Parkkisen ohjaama musikaali kertoo tarinan sekasortoisessa Argentiinassa tytöstä,  joka lähtee ei-mistään ja kohoaa Argentiinan henkiseksi johtajaksi. Hän lupaa ottaa rikkailta ja antaa köyhille. Ristiriitaisista piirteistään huolimatta Evasta tuli jo elinaikanaan kansan silmissä pyhimys, jonka kulttiin liittyi piirteitä Jumalan äidin palvonnasta.

Musikaalissa soi Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen tunnetuin musikaalinumero Don’t Cry For Me Argentina. 

Elinaikanaan Eva Perón matkusti ympäri maata työläisten kokouksissa ja kampanjoi erityisesti naisen aseman parantamiseksi ja naisten äänioikeuden puolesta. Argentiinan naiset saivat äänioikeuden vuonna 1947, yli kaksikymmentäviisi vuotta miehiä myöhemmin.

Evita tunnetaan myös Alain Parkerin vuonna 1996 valmistuneena elokuvana, jota tähdittivät Madonna ja Antonio Banderas.

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon, jolloin on mahdollisuus nauttia lounasta. Musikaali alkaa klo 13.00 ja kestää noin 2 h 30 min. Väliajalle ryhmällemme  on katettu väliaikakahvitus makealla kahvileivällä. Kotimatkalle lähdemme heti esityksen päätyttyä.

Matkan hinta/ henkilö: 97 €
Hinta sisältää: bussikuljetuksen, väliaikakahvitus (kahvi/tee ja makea kahvileipä) ja musikaalilipun
Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitattehan mahdollisista ruoka-aineallergioista varauksen yhteydessä. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa.
Teatterisalin katsomopaikkoja on vähennetty riittävien turvavälien toteutumiseksi ja tilojen siivousta on tehostettu. Kasvomaskin käyttöä teatterissa suositellaan.
Seinäjoen kaupunginteatterin turvallisuusohjeistukseen pääset tutustumaan täällä: Turvallisesti teatteriin

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.