27.3.2021 Saatana saapuu Moskovaan – Bulgakovin mestariteos Tampereen teatterissa

27.3.2021 Saatana saapuu Moskovaan – Bulgakovin mestariteos Tampereen teatterissa

Mihail Bulgakovin pääteos oli Neuvostoliitossa kielletty kirja miltei kolmekymmentä vuotta. Sen riehakas fantasia ja salakavala huumori ovat edelleen vertaansa vailla.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampereelle teatteriin!

Saatana saapuu Moskovaan – Tampereen teatterin päänäyttämöllä

La 27.3.2021 klo 14.30. Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Korkeakoski-Orivesi-..

Saatana saapuu Moskovaan on yksi venäläisen kirjallisuuden rakastetuimmista klassikoista, mustan komiikan mestariteos, rakkaustarina ja evankeliumin uudelleentulkinta samassa paketissa. Sen käsittelemät teemat – kuten vapaus, rohkeus, kuolevaisuus, usko ja anteeksianto –vetoavat ihmisiin aikakaudesta ja yhteiskuntamuodosta riippumatta.

Pimeyden ruhtinaan vierailu Stalinin ajan Moskovassa limittyy maagisella tavalla Ješua-nimisen kiertävän filosofin kädenvääntöön Rooman mahtavan maaherran Pontius Pilatuksen kanssa. Ja kaiken ytimessä kummittelee kauniin Margaritan ja hänen kumppaninsa, Mestariksi kutsutun salaperäisen kirjailijan lyyrinen rakkaustarina.

Saatana saapuu Moskovaan on ajan ja paikan rajat ylittävä kaleidoskooppi jossa yhdistyvät myytti ja historia, huumori ja yhteiskunta, rakkaus ja kuolema.

Matkan hinta/henkilö: 59 €
Sisältää: kuljetuksen ja teatterilipun

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.
Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Turvallisesti Tampereen teatteriin!

Katsomossa vähemmän asiakaspaikkoja, käytössä joka toinen paikka
Rajoitamme näytäntöjen katsomopaikkoja kaikilla näyttämöillä. Päänäyttämöllä ja Frenckellissä paikat on vähennetty alle puoleen normaalista. Kulttuuriravintola Kiven paikkamäärä on rajattu 50 katsojaan.

Katsomot on jaettu lohkoihin. Lohkot täytetään saapumisjärjestyksessä.
Päänäyttämön katsomo on jaettu kolmeen lohkoon: A (permanto vasen) =100 paikkaa, B (permanto oikea) =40 paikkaa, C (parveke) =60 paikkaa. Lohkot käyttävät omia sisäänkäyntejä ja omia ravintola- ja wc-tiloja.
Frenckell-näyttämö on jaettu sisään- ja uloskäynnin osalta kahteen lohkoon: A (rivit 2-8) =50 paikkaa, B (rivit 9-16) =50 paikkaa. Ravintolatilaa on laajennettu.

Lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa. Emme voi siis taata, että pääset permannolle, vaan sinut voidaan ohjata parvekkeelle. Vahtimestarit ohjaavat katsojat paikoilleen niin, että käytössä on aina joka toinen paikka. Päänäyttämön näkyvyys ja jalkatila on kuitenkin parantuntu, sillä joka toinen istuin on poistettu. Välittömästi edessäsi, takanasi ja vieressäsi ei kukaan istu. Näköhaittapaikat on myös poistettu.

Mikäli tarvitset pyörätuolipaikan, ilmoitathan siitä lippumyymäläämme lippua ostaessasi. Jos tarvitset paikan induktiosilmukan kuuluvuusalueelta, kerrothan siitä vahtimestarille teatteriin tullessasi. “Huonojalkaisia” pyydämme ilmoittamaan liikuntaesteestä vahtimestarille, niin hän ohjaa sinut paikalle, jossa on mahdollisimman vähän rappuja.

Teatteri saattaa joutua siirtämään jo varattuja lippuja toiseen ajankohtaan turvallisuuden varmistamiseksi. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja järjestämme tilanteen asiakkaan toiveen mukaan.

Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.