15.7.2021 & 24.7.2021 musiikkikomedia Pesänjako – Pyynikin kesäteatteri

15.7.2021 & 24.7.2021 musiikkikomedia Pesänjako – Pyynikin kesäteatteri

Rikollisen hauska musiikkikomedia Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2021!

Kuva: Harri Hinkka, graafinen toteutus Mikko Hakala. Pyynikin kesäteatteri, Ville Majamaa, Sari Siikander, Lari Halme, Mari Turunen, Senni Raappana.

Tervetuloa Mannisen matkassa teatteriin Tampereelle!

Torstai 15.7.2021 klo 18.00 Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi
Lauantai 24.7.2021 klo 18.00 Alustava reitti: Virrat (min. 6 hlö) – Ruovesi – Kuru – Ylöjärvi

Kun löyhämoraalinen asianajaja Jarmo joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, hänen oljenkorrekseen jää huijata rahaa hoivakoti Tuohilehdon varakkailta asukkailta. Jarmon veli, poliisikomisario Pertti Pasala, lempinimeltään “Pispalan mies”, ei aivan puhtoinen ole hänkään ja haluaa oman siivunsa rahoista maksaakseen velkansa rikollispomo Iso-Igorille. Erityisen kiinnostuksen kohteena on varakas pankkiirin leski Miriam. Tuohilehdon johtava hoitaja Kaisa ja tyttärensä Lissu ovat suunnitelmien tiellä ja soppa sakenee huimaavaa vauhtia.

Kantaesitysnäytelmä Pesänjako on hauska musiikkikomedia, jossa juonenkäänteitä riittää. Näytelmän ohjaa Marika Vapaavuori ja rooleissa nähdään mm.Lari Halme, Ville Majamaa, Sari Siikander, Mari Turunen ja Senni Raappana.

Matkan hinta/henkilö: 59 €
Hinta sisältää: Kuljetus ja teatterilippu
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.