Kesäristeilyt TallinkSilja Europa laivalla Tallinnaan

Kesäristeilyt TallinkSilja Europa laivalla Tallinnaan

22 tunnin huviristeilyllä pääset irti arjesta ja Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Kaikki tuliaiset tulevat mukavasti bussin kyydissä.

Tervetuloa Mannisen matkassa risteilylle Tallinnaan!

Suosittu Europa seilaa Helsinki–Tallinna-linjalla. Uudistettu laiva on saanut kaksi uutta ravintolaa, Fast Lane ja Tavolàta Ristorante Italiano. Hytit, hyttikäytävät ja aulatilat on myös uusittu. Laivalta löytyy myös ravintolat Grill House, Buffet ja Coffee & Co sekä tuttu ja suosittu Corner Bar ja pubi. Europalla on hyvät kokoustilat, Hera Salongid -kauneushoitolapalvelut sekä Sauna Beach -osasto poreammeineen ja allasbaareineen.

22 tunnin huviristeily mahdollistaa irtioton arjesta ja Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä ja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile uudistetun laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy raikkaasti sisustetuissa hyteissä.

Europa lähtee Helsingin Länsi-satamasta klo 18.30 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00.
Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan. Bussi-Mannisen bussi on mukana Tallinnassa ja kuljettaa matkalaiset ostoksille sataman läheisyyteen.

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.

Club One -kortilla:
* 5 % lisäalennus ruoasta* laivojen ruokaravintoloissa (myös BURGER KING®) ja kahviloissa 4.6.-31.12.2021 matkoilla sekä jo n. 10 % edullisemmista ennakkoon ostetuista ateriakupongeista ja ateriapaketeista.
* 10 % alennus laivan viineistä laivojen ruokaravintoloissa.
*Laivojen saunatiloissa 10 % alennus sekä yleisen että yksityissaunan lipun hinnasta.
* Erilaisia vaihtuvia etuja laivojen myymälöissä ja ravintoloissa.
Lisäalennus ruoasta on henkilökohtainen ja myönnetään kaikille Club One -jäsenille matkustajatiedoissa ilmoitetun Club One -numeron perusteella.

Kasvomaskien käyttö laivoilla ja terminaaleissa

Kaikkien matkustajien tulee käyttää kasvomaskia laivalla ja terminaalin yleisissä tiloissa liikuttaessa. Myös tarvittavat turvavälit tulee edelleen säilyttää. Kasvomaskin saa poistaa ainoastaan ruokailun ja juomisen ajaksi, sekä niissä tiloissa, joissa ei ole muita matkustajia.

Kasvomaskia ei tarvitse käyttää matkustajan omassa hytissä. Alle 12-vuotiaiden lapsien ei myöskään tarvitse käyttää kasvomaskia, eikä henkilöiden, jotka eivät terveydellisistä syistä tai muusta erityistarpeesta johtuen voi käyttää maskia.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Ruokailut lisämaksusta ennakkoon ostettuna 1.1.2020 > :
aikuinen / 12-17 v / 6-11 v
Meriaamiainen 13 € / 8 €/ 5 €
Buffet lounas   26 € / 14 €/ 9 €  Kattaukset klo 12.00 ja 14.15
Buffet päivällinen 34 € / 16 € / 11 € Kattaukset klo 17.45 ja 20.30

Illalliskupongit käyvät osamaksuna arvostaan kaikissa laivan ruokaravintoloissa ja aamiaiskupongin voit käyttää myös laivan kahvilassa klo 13 mennessä.

Hyttikuvaukset:

A-luokka
Uusittu korkeatasoinen 9 m2 hytti 2-4 hengelle merinäköalalla kansilla 5, 9 ja 10. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV. Huom. Kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

B-luokka
Uusittu, raikkaasti sisustettu ikkunaton 9 m2 hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hyttejä on myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B22-luokka
Uusittu ikkunaton 7 m2 hytti 1-2 hengelle kansilla 5 ja 9-11. Hyteissä on 2 vuodetta päällekkäin sekä TV.


Alustava reitti ja aikataulu risteilymatkoilla ellei toisin ole mainittu matkakohtaisesti (lopullinen lähetetään laskun mukana);

Klo 11.30 Virrat linja-autoasema (min 6 lähtijää), klo 12.00 Ruovesi linja-autoasema, klo 12.30 Vilppula kunnantalo, Klo 12.40 Mänttä linja-autoasema, 13.20 Orivesi linja-autoasema…

Huom! Numero hyttiluokkaa osoittavan kirjaimen perässä tarkoittaa majoittujien määrää hytissä.
Henkilöhintaan sisältyy hyttipaikka, risteily ja kuljetus.

______________________________________________________________________________________________________________________

Su-Ma 18.-19.7.2021

Hinnat per henkilö:

A4 (ikkunallinen hytti neljälle), 59 €
A3 (ikkunallinen hytti kolmelle), 65 €
A2 (ikkunallinen hytti kahdelle), 69 €
A1 (ikkunallinen hytti yhdelle)  95 €

B4 (sisähytti neljälle),  55 €
B3 (sisähytti kolmelle), 59 €
B2 (sisähytti kahdelle), 65 €

B2/1 (sisähytti yhdelle ylä- ja alavuode), 69 €

______________________________________________________________________________________________________________________

Ke-To 4.-5.8.2021

Hinnat per henkilö:

A4 (ikkunallinen hytti neljälle), 59 €
A3 (ikkunallinen hytti kolmelle), 65 €
A2 (ikkunallinen hytti kahdelle), 69 €
A1 (ikkunallinen hytti yhdelle)  89 €

B4 (sisähytti neljälle),  49 €
B3 (sisähytti kolmelle), 55 €
B2 (sisähytti kahdelle), 59 €

B2/1 (sisähytti yhdelle ylä- ja alavuode), 69 €

_______________________________________________________________________________________________________________________

HUOMIOITAVAA: Matkat toteutuvat mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä per matka.
Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan myös turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Ikärajat Tallink-laivoilla:
http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/hyva-tietaa#19182835

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.