Kesän Uutuus! M/s Victorialla päiväristeily Tallinnaan 30.7.2020

Kesän Uutuus! M/s Victorialla päiväristeily Tallinnaan 30.7.2020

Nopea piipahdus Tallinnassa on miniloma arjen keskellä. Uutuus laiva Victorialla pääset ainutlaatuiselle 11 tunnin päiväristeilylle Helsingistä Tallinnaan.

Matka toteutuu!

Tervetuloa Mannisen matkassa päiväristeilylle Tallinnaan!

To 30.7.2020 Reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Kaukajärvi-Hervanta-…

Tallinnan päiväristeily on edullinen ja nopea tapa käydä ostoksilla Tallinnassa. Lähdemme kotipaikkakunnilta aamulla varhain.
Tallink m/s Victoria lähtee klo 09.30 Helsingin Länsiterminaalista ja saapuu Tallinnaan 12.00. Bussi mukana Tallinnassa ja matkatavarat saavat olla bussin tavaratilassa laivamatkojen ajan.

Laivasta poistuttuasi, bussi on terminaalin edessä olevalta parkkialueelta, jonne saavuimme aamulla. Tallinnassa ostosaikaa noin 5 tuntia.

Sataman läheisyydessä ostosmahdollisuuksia: SuperAlko, Nautica Ostoskeskus ja SadaMarket. Mahdollisuus myös kävellä keskustaan Viru-keskukseen tai Tallinnan vanhaan kaupunkiin, kävelymatka satamasta on noin puolikilometriä.

Klo 16.00 asti on aikaa tuoda ostoksia bussiin. Tässä vaiheessa ostokset on pakattu suljettuihin kasseihin tai laukkuihin. Savukkeet ja tupakkatuotteet pitää viedä käsimatkatavaroissa henkilökohtaisesti tullin läpi. Matkustajien olisi hyvä olla laivassa puoli tuntia ennen lähtöä. Tallink m/s Victoria lähtee Tallinnasta kohti Helsinkiä klo 17.00 ja perille saavumme klo 20.00

Matkan hinta:
* 59 €, aikuinen: Ruovesi/Vilppula/Mänttä/Orivesi
*40 €, 5-17 v: Ruovesi/Vilppula/Mänttä/Orivesi

*49 €, aikuinen: Kaukajärvi-Hervanta
*35 €, 5-17 v: Kaukajärvi-Hervanta

Sisältää: bussikuljetuksen ja laivamatkan kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki

Lisämaksusta: laiva-aamiainen 13 €/henkilö, buffetpäivällinen 26 €/henkilö. Lapsille eri hinnat, kysy toimistoltamme.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Tällä matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai uudenmallinen henkilökortti.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.