26.-27.11.2020 Europalla Tallinnaan: The Original JOULUJOLLA 3 risteily Popeda-Neljä Ruusua-Kake Randelin-Maustetytöt

26.-27.11.2020 Europalla Tallinnaan: The Original JOULUJOLLA 3 risteily Popeda-Neljä Ruusua-Kake Randelin-Maustetytöt

Myynnissä suuren suosion saanut JOULUJOLLA 3 -risteily Silja Europalla Tallinnaan. Kyseessä on Itämeren suurin pikkujouluristeily, jossa pikkujoulukansa juhlii 22 tuntia putkeen! Menomatkalla mm. Popeda ja Neljä Ruusua sekä Kake Randelin ja Maustetytöt villitsevät yökerhossa ja Discossa rytkeet jatkuvat aamukuuteen.

Tervetuloa Mannisen matkassa Europa erikoisristeilylle!

26.-27.11.2020 The Original JouluJolla 3 -risteily Silja Europalla
Alustava matkareitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Lahdesjärven ABC piha-..

Vuosina 2018 ja 2019 huippusuosioon nousseet The Original JouluJolla -risteilyt saavat jatkoa 26.11.2020, kun JouluJolla vol. 3 jatkaa Itämeren suurimpien pikkujouluristeilyjen perinnettä. Suomirockin legenda Popeda saa tällä kertaa seurakseen Suomipopin valovoimaisimpiin bändeihin kuuluvan Neljä Ruusua sekä koko kansan iskelmäsuosikki Kake Randelinin ja suureen suosioon nousseen Maustetytöt.

Huippubändien lisäksi menomatkaa maustavat pubin puolella DJ:n luoma Dirlandaa-fiilis ja discossa aamukuuteen jatkuvat pikkujoulurytkeet. Discon sulkiessa ovensa DJ virittää saman tien pubissa aamujatkot käyntiin, jotka jatkuvat aina satamaan tuloon saakka. Jollalla jollataan 22-tuntia putkeen!

Marraskuinen Tallinna tarjoaa seuraavana aamuna parastaan: neljässä tunnissa ehdit reippailla, shoppailla tai vaikka vain nautiskella eteläisen naapurin joulunalusmeiningistä.

Paluumatkalla livemusiikin diggailu jatkuu, jorataan DJ:n tahdissa, lauletaan karaokea, syödään tukeva lounas sekä tehdään jouluostoksia.

Europa lähtee Helsingin Länsi-satamasta klo 18.30 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan. 

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.

Matkan hinta/ henkilö:

A4 (ikkunahytti neljälle), 139 €
A3 (ikkunahytti kolmelle), 169 €

A2 (ikkunahytti kahdelle), 199€
A1 (ikkunahytti yhdelle), 349

B4 (sisähytti neljälle), 129 €
B3 (sisähytti kolmelle), 155 €

B2/2 (sisähytti kahdelle ylä-ja alavuode), 139 €
B2/1 (sisähytti yhdelle ylä- ja alavuode), 225 €

Hinta sisältää: bussikuljetuksen Helsinkiin ja takaisin, risteily valitussa hyttiluokassa, The Original JouluJolla 3 -risteilyohjelma.

Jos sinulla on jo risteily varattu laivalla,  mutta ei ole kuljetusta, voit myös ostaa sellaisen meiltä 40 €/henkilö meno-paluu.

Lisämaksusta etukäteen ostettuna/henkilö:
*Joulubuffetilallinen klo 17:45 ja 20:30, hinta 36 €/henkilö
*Meriaamiainen klo 8:00-11:00, hinta 13 €/henkilö
*Buffetlounas klo 12:30-15:00, hinta 26 €/henkilö

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Matka toteutetaan yhdessä Matka-Vekan kanssa. Ikäraja 18v. Matka-Vekka on rajannut laivalle myytäviä paikkoja, jotta jokainen näkisi yökerhon lavalle. Laivan rakenteesta johtuen yökerhossa saattaa kuitenkin olla paikkoja, joista on rajoitettu näköala. Esiintyjät sitoumuksetta. Omien alkoholijuomien ja kaiuttimien vienti laivalle on kiellettyä. Ennen laivaannousua on laukkutarkastus, joten saavuthan ajoissa satamaan, Mahdolliset alkoholijuomat takavarikoidaan ja niitä ei saa takaisin. Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa.

Peruutusehdot 1.7.2020 alkaen tehdyille varauksille:
*Peruutus yli 45 vrk ennen kuluna 60 € / hlö
*Peruutus 45 vrk-14 vrk ennen kuluna 75 % (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
*Peruutus alle 14 vrk ennen kuluna 95 % koko matkan hinnasta (Koskee myös liityntäkuljetusta.)
*Kaikissa peruutustapauksissa kuluihin lisätään palvelumaksu 12 €.

Huomioi että peruutustapauksissa muiden hytissä asuvien hinta nousee. Nimenmuutokset: 25 €/hlö, kun lähtöön on alle 45 vrk. Kaikkien varauksella olevien lähtijöiden nimi- ja syntymäaikatiedot tulee toimittaa viimeistään 45 vrk ennen lähtöä (13.10.2020); tämän jälkeen muutoskulut 25 €/hlö.

**HUOM!** Club one -numerot tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Tämän jälkeen laivayhtiö ei ota niitä vastaan. (Ei koske lähempänä lähtöä tehtyjä uusia varauksia.) Huom! Matkalipussa tulee olla virallinen etu- ja sukunimi ja sama nimi tulee olla myös club one -kortissa, muuten ei kerry pisteitä.

Matkustajatiedot
Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.