Siikaa onkimaan Pensarin saarelle 26.-28.4.2019

Siikaa onkimaan Pensarin saarelle 26.-28.4.2019

Tervetuloa Mannisen matkassa kalastamaan siikaa Pensarin saarelle.

Tervetuloa Mannisen matkassa kalastamaan siikaa Pensarin saarelle.

Perjantai-aamuna varhain lähdemme matkaan.  Alustava reitti: Virrat-Ruovesi-Orivesi-Tampere kohti Paraisia. Matkalla pidetään lyhyt tauko.
Lautta Granvikin satamasta Pensarin saarelle lähtee klo 10.00, lauttamatkan kesto on n. 50 min.

Pensarin saarella teitä odottaa Pensar Sydin idyllinen lomakeskus. Pensar Sydissä on maukas saaristolaisruoka ja merenrantasaunassa ihanat löylyt! Lisätietoja paikasta www.pensarsyd.fi

Mökkeihin majoittumisen jälkeen yhteinen lounas.  Ruokailun jälkeen perehtyminen siian onginnan saloihin Petri Ristiniemen opastuksella. Matkalle tulee ottaa mukaan heittokalastusvälineet, tarvittaessa ne saa myös lainaan Petriltä. Ennen saunaan menoa valmistamme saaliista iltaa varten erilaisia herkkuja ja tutustumme siian biologiaan.
Sauna on lämmin klo 17.30-20.00. Saunan jälkeen nautimme yhdessä valmistamme herkut juomineen. Halutessaan voi paistella myös makkaraa tms (omia eväitä voi ottaa mukaan). Halutessaan voi siikaa saalistaa vielä illallakin.

Lauantai-aamunkin voi aloittaa kalastuksen parissa halutessaan tai sitten nukkua pitkään. Aamiainen on tarjolla klo 09.00 – 10.00. Sunnuntai-kalastuksen lomassa nautimme iltapäivällä lounaan. Illalla sauna ja päivän saaliin laittoa tai omien eväiden syöntiä.

Sunnuntaina aamiainen ja majoituspaikan kevyt siivous. Paluulautta Pensarilta Granvikin satamaan lähtee puolenpäivän maissa, lauttamatka kestää noin tunnin.. Kotiseudulla ollaan illalla myöhään.

Matkan hintaan 269 €/hlö sisältyy kuljetus, kalastusopastus, 2 yötä 2-4 hengen huoneessa, 2 x lounas, 1 x illanistujaiset tarjoiluineen lauantaina, 2 x sauna, 2 x aamiainen, lakanat ja loppusiivous majoituspaikassa. Loppusiivoukseen ei sisälly tiskausta, lisäksi roskat ja tyhjät pullot ja tölkit tulee itse toimittaa niille merkittyihin astioihin.

Huomioitavaa: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on yhteensä vähintään 14 henkilöä. Tämä matka soveltuu hyvin niin pariskunnille, ystävyksille kuin yksin matkaavillekin.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.