6.-7.11.2021 Hotellimatka Helsinkiin – Scandic Grand Central

6.-7.11.2021 Hotellimatka Helsinkiin – Scandic Grand Central

Kaunis pääkaupunkimme tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa kaikkina vuoden aikoina. Marraskuisella hotellimatkallemme majoitumme Helsingin sydämessä ja iltaa vietämme vieressä sijaitsevan Kansallisteatterin Pintaremontti- esityksestä nauttien. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa Mannisen matkassa viettämään pyhäinpäiväviikonloppua Helsinkiin!

Kaunis pääkaupunkimme tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa kaikkina vuoden aikoina. Helsingin mielenkiintoiset museot, teatterit, arkkitehtuuri, saaristo, meri  ja ostosmahdollisuudet muodostavat loistavat puitteet loman ja vapaa-ajan viettoon. Marraskuisella hotellimatkallemme majoitumme Helsingin sydämessä ja iltaa vietämme vieressä sijaitsevan Kansallisteatterin Pintaremontti- esityksestä nauttien.

Lauantai 6.11.2021
Lähdemme matkaan aamupäivällä kotipaikkakunnilta. Matkalla Helsinkiin pidämme tauon. Perillä Helsingissä majoitumme kaupungin keskustaan Scandic Grand Central hotelliin.

Scandic Grand Central Helsinki sijaitsee Helsingin Rautatieasemalla Eliel Saarisen suunnittelemassa upeassa arvorakennuksessa, jossa vanhanajan charmi yhdistyy inspiroivasti nykyaikaan. Hotellin lähes 500 ajattoman tyylikästä ilmastoitua huonetta tarjoavat kattavan valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen ja rauhaisan lepopaikan kaupungin vilinästä. Näkymät huoneista ovat ainutlaatuiset. Huoneesta riippuen voit ihailla Kansallisteatteria, Ateneumia, asemalaiturin vilinää, hotellin upeaa sisäpihaa tai vehreää Kaisaniemen puistoa.

Hotellirakennuksen alkuperäisen osan huoneet ihastuttavat leveine ikkunalautoineen, ruutuikkunoineen ja paksuine seinineen. Uudisosan rouhean modernit huoneet taas ovat vaaleat, korkean avarat ja valoisat: ikkuna ulottuu katosta lattiaan jatkaen tilaa kaupungin näkymiin.

Hotellin sykkivä sydän, uniikki aulatila lounge-tiloineen sopii niin työskentelyyn kuin rentoon yhdessäoloon. Lämpimän tyylikäs ravintola ja viihtyisä baari ovat rentoja kohtaamispaikkoja parhaimmillaan.  Hotelli sijaitsee Helsingin keskustan sykkeessä, kulttuurin ja tapahtumien äärellä. Hotellin vierellä sijaitsevat niin Ateneum ja Kansallisteatteri kuin Kaisaniemen puisto ja Töölönlahden ulkoilualuekin.

– Scandic Grand Central Helsinki

Alkuillasta on omatoimista aikaa nauttia Helsingin tarjonnasta ja tunnelmasta. Hotellin ravintolassa, Brasserie Grand on mahdollista nauttia buffetpäivällinen. Päivällinen on lisämaksullinen ja se tarjoillaan minimissään 20 henkilön ryhmälle. Illalla siirrymme hotellin vieressä sijaitsevaan Kansallisteatteriin, jossa esitys Pintaremonttia alkaa klo 19.00. Esityksen jälkeen voit jäädä viettämään iltaa kaupungille tai nauttia hotellin palveluista.

”Elämä on alusta asti sosiaalinen peli ja ihminen on sillä pelilaudalla kiinnostunutta näyttelevä eläin.”

Henna Heinonen (Annika Poijärvi) on ahdistunut lapsettomuudestaan, mutta kaikista hedelmällisyyshoidoista huolimatta asia ei edisty. Hänen sympaattinen veljensä Sami (Juha Varis) on sarjarakastuja, joka haaveilee lapsen hankkimisesta. Herkästi innostuva Sami antaa itsestään todellista paremman kuvan, mikä johtaa hänet yhä tukalampiin tilanteisiin, eivätkä hänen parisuhteensa tahdo kestää pitkään. Oli häät tai hautajaiset, sisarusten äiti Seija (Tiina Weckström) utelee molemmilta, milloin lapsenlapsia on tulossa. Samin kaverit Pesonen (Heikki Pitkänen) ja Markus (Pyry Nikkilä) ovat vastuunkantajia, jotka ovat joutuneet yksinhuoltajiksi: Markus kolmen pienen lapsen, Pesonen kahden sairaan vanhempansa. Suosittu hyvinvointibloggari Sini (Katja Küttner) asettaa riman korkealle niin itselleen kuin lukijoilleen.

Pintaremontti on Miika Nousiaisen samannimiseen bestseller-romaaniin (Otava, 2020) perustuva komedia. Esitys vie pintaa syvemmälle keski-ikäisten kaupunkilaisten elämään ja tunteelliseen neuvottomuuteen; heitä riivaavaan rakkauden ja perheen kaipuuseen sekä tarpeeseen saada hoivata ja tulla hoivatuksi. Se kuvaa kutkuttavan tunnistettavasti aikamme kiiltokuvatodellisuutta, jonka kiehtova mutta valheellinen pinnallisuus ja ylimitoitetut odotukset saavat ihmiset kurottelemaan kohti täydellisyyttä ja ylikin. Miksi ruoho aina näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella? Vai voisiko jopa olla niin, ettei elämässä kaikki mene niin kuin hyvinvointiblogissa kerrotaan? Miksei aikuisille ole neuvolaa?

– Suomen Kansallisteatteri

Sunnuntai 7.11.2021
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen luovutamme huoneet ja pakkaamme bussin. Kotimatkalle lähdemme aamupäivällä.

Matkan hinta/hlö:
189 € jaetussa kahden hengen huoneessa
249 € yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:
– Kuljetus
– Majoitus 1 yö, Scandic Grand Central Helsinki
– Hotelliaamiainen
– Teatterilippu, ”Pintaremonttia”, Suomen Kansallisteatteri

Lisämaksusta etukäteen varattuna: Buffetpäivällinen hotellin ravintolassa Brasserie Grand, 25 €/hlö (min. 20 hlö)

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.