4.-5.12.2020 Jouluinen hemmottelumatka Naantalin kylpylään

4.-5.12.2020 Jouluinen hemmottelumatka Naantalin kylpylään

Historiaa ja hemmottelua Turussa ja Naantalissa! Koe tunnelmallinen, jouluinen Turku ja vietä loppupäivä Naantalin kylpylän lämpimissä altaissa. Lähde yksin tai yhdessä, viikonloppulomalle tai pikkujoulureissulle. Tunnelmoi, rentoudu ja nauti!

Kuva: Naantalin kylpylä

Tervetuloa Mannisen matkassa jouluiseen Naantaliin!

Joulumieltä ja hemmotteluhetkiä ihanassa Naantalissa! Pulahda kylpylän lämpöisiin poreisiin, nauti kylpylän hoidoista ja virittäydy joulun tunnelmaan jouluisilla kävelykierroksilla Turun ja Naantalin kaduilla. Lähde siis viettämään rentouttavaa pikkujouluviikonloppua yksin tai yhdessä, rakkaan tai ystävien kanssa!

Perjantai 4.12.2020
Lähdemme matkaan kotipaikkakunnilta aamulla kohti Turkua. Pidämme matkalla tauon. Turussa lähdemme jouluiselle kiertoajelulle/-kävelylle oppaan johdolla.

Kävelykierros vie kuulijat tutustumaan Vanhaan Suurtoriin, Tuomiokirkkoon, sekä Joulutoriin.  Kierroksen aikana kuullaan myös joulunvietosta Turussa ja Suomessa ja viimeiseksi voit halutessasi hiljentyä Pyhän Hengen kappelissa. Pukeuduthan sään mukaan ja laitathan jalkaan mukavat jalkineet.

Kierroksen jälkeen nautimme lounaan ravintola Göranissa, joka sijaitsee Turun linnan lähellä Forum Mariumin (merenkulun museo ja toiminnallinen merikeskus) alueella. Lounaan jälkeen jatkamme matkaa idylliseen Naantaliin, jossa majoitumme Naantalin kylpylän mukaviin huoneisiin.

Naantalin Kylpylä ihastuttaa tyylikkäällä merenrantamiljööllään. Kylpylähotellista löytyy kaikki, mitä lomaasi tarvitset – ravintoloita, leipomokahvila, kauneushoitola, kampaamo, kuntosali, lasten leikkimaailma sekä tietysti Kylpylän sydän, tunnelmallinen allasosasto. Hotellin huoneet on uudistettu vuonna 2019.

Loppupäivä on pyhitetty omatoimiselle ajalle. Voit nauttia rentouttavista hetkistä kylpylän altailla, saunoilla ja hoidoissa, herkutella hotellin ravintoloiden maittavilla annoksilla ja juomilla tai viettää iltaa kaupungilla viihtyen.

Lauantai 5.12.2020
Aamiainen hotellilla ja rauhallinen aamu ennen bussin pakkaamista ja huoneiden luovutusta.  Ennen kotimatkaa teemme vielä opastetun kävelykierroksen Naantalin idyllisessä ja jouluisessa vanhassa kaupungissa. Takaisin kotipaikkakunnilla olemme myöhään iltapäivällä/alkuillasta.

Matkan hinta/henkilö:
199 € jaetussa kahden hengen huoneessa
256 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Opastettu jouluinen kiertoajelu/-kävely Turussa
– Opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa
– Lounas ravintola Göranissa
– Majoitus Naantalin kylpylässä, 1 yö
– Hotelliaamiainen
– Kylpylän allas- ja saunaosastojen sekä kuntosalin vapaa käyttö

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Tällä matkalla kävellään paljon, joten varauduthan hyvillä kengillä ja sään mukaisella asustuksella. Toteutamme matkat tällä hetkellä pienemmillä ryhmillä, joten bussissa on tilaa valita paikat väljästi. Suosittelemme matkavakuutusken ottamista kaikille matkoille. Tutustu turvallisuusohjeistukseemme Turvallisesti Mannisen matkassa.

Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere…

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.