31.12.2020-2.1.2021 Uudenvuoden hotellimatka Helsinkiin

31.12.2020-2.1.2021 Uudenvuoden hotellimatka Helsinkiin

Lähde toivottamaan uusi vuosi 2021 tervetulleeksi Helsinkiin! Hotellimatka pääkaupunkiimme tarjoaa juuri sitä, mitä rennolta kaupunkilomalta voit toivoa; oletpa sitten aktiivinen kulttuuri-ihminen tai rauhallinen fiilistelijä, tekemistä löytyy!

Tervetuloa Mannisen matkassa viettämään uuttavuotta 2021 pääkaupunkimme loisteeseen!

Lähde toivottamaan uusi vuosi 2021 tervetulleeksi Helsinkiin! Pääkaupunkimme on aktiivinen ympäri vuoden tarjoten matkailijalle runsaasti kulttuuria, upeaa arkkitehtuuria, viihdettä, monipuolisia ostosmahdollisuuksia kuin merellisiä luontoelämyksiäkin. Voit vierailla museoissa, käydä teatterissa ja ostoksilla, nauttia laajasta ravintolatarjonnasta tai vain ottaa rennosti tunnelmoiden kaupungin elämää. Nauti hitaasta vuoden ensimmäisestä aamusta, tee kävelykierros tutustuen keskustan eri alueisiin, vieraile Suomenlinnassa ja pysähdy hetkeksi tuijottelemaan merta. Hotellimatka Helsinkiin tarjoaa juuri sitä, mitä rennolta kaupunkilomalta voit toivoa. Oletpa sitten aktiivinen kulttuuri-ihminen tai rauhallinen fiilistelijä, tekemistä löytyy!

Torstai 31.12.2020
Lähdemme matkaan aamupäivällä kotipaikkakunnilta kohti Helsinkiä. Matkalla pidämme tauon. Perillä Helsingissä majoitumme Scandic Park hotelliin, joka sijaitsee keskustassa, lyhyen matkan päässä kaupungin ytimestä. Majoittumisen jälkeen on aikaa virittäytyä vuodenvaihteen juhlatunnelmiin ja loppuilta on omatoimista aikaa ihastella kaupunkia ja rentoutua. Vaihtoehtoisesti voit varata kauttamme lisämaksullisen teatteriretken Helsingin kaupunginteatteriin seuraamaan musikaalikomediaa Päiväni murmelina. Esitys alkaa klo 18.00 ja kestää noin 2 h 40 min. Bussikuljetus hotellilta teatterille ja takaisin sisältyy lipun hintaa.

Tv:stä tuttu, itsekeskeinen säämies Phil Connors lähetetään vastalauseistaan huolimatta syrjäiseen tuppukylään raportoimaan perinteisestä tapahtumasta, Murmelipäivästä. Jotakin tapahtuu, ja kauhukseen Phil tajuaa heräävänsä aina uudestaan samaan aamuun. Päivät toistuvat samanlaisina, samat rasittavat tyypit tulevat aina vastaan: yli-iloinen hotellivieras, kahvia tyrkyttävä emäntä, rahaa kerjäävä ukko, hanakka vakuutusmyyjä. Mutta onhan siinä myös puolensa, kun tietää tapahtumat ennalta – voi varastella vailla huolta kiinnijäämisestä, tietää mitkä iskurepliikit toimivat, voi elää leveästi ja hurjastella mielin määrin. Loopissa eläminen saattaa hetken aikaa tuntua hauskalta, kun teoilla ei ole seurauksia, ja aamulla kaikki on ennallaan ja alkaa alusta. Miten tilanteesta voi hyötyä itse, tai voisiko siitä olla apua myös muille? Toistuvien päivien aikana Phil ehtii tutustua pikkukaupungin asukkaisiin ja erityisesti uuteen työkaveriinsa, tv-tuottaja Rita Hansoniin. Mitä kaikkea täytyykään tapahtua, ennen kuin Phil on valmis heräämään uuteen aamuun?

Uudenvuodenaaton juhlahumu huipentuu vuoden vaihtuessa keskiyöllä! Vietä vuodenvaihde haluamallasi tavalla kaupungilla tai hotellilla. Helsingin kaupungin vuodenvaihteen ohjelma on vielä avoinna ja varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Perjantai 1.1.2021
Aamiainen hotellilla. Kokonainen päivä omatoimista aikaa tutustua kaupunkiin ja nauttia olosta.

Helsingin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Senaatintori ja Tuomiokirkko, Kauppatori, Suomenlinnan merilinnoitus, Temppeliaukion kirkko, Esplanadin puisto, Eduskuntatalo, keskuskirjasto Oodi, taidemuseo Amos Rex, uusittu Olympiastadion, Talvipuutarha, saunaravintola Löyly sekä merikylpylä Allas Sea Pool unohtamatta Ateneumia, Uspenskin katedraalia, Finlandia-taloa ja nykytaiteen museo Kiasmaa. Mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin voit tutustua kävelykierroksella Desing Districtillä ja ostoksia teet monipuolisesti Kampin ostoskeskuksessa ja kauppakeskus Forumissa. Taidemuseo Amos Rex on avoinna myös uudenvuodenpäivänä! Myös Suomenlinnan lautat kulkevat säännöllisesti ja linnoituksen yritykset palvelet.

Lauantai 2.1.2021
Aamiainen hotellilla. Puolen päivän aikaan luovutamme huoneet, pakkaamme bussin ja lähdemme kotimatkalle. Perillä kotipaikkakunnilla olemme myöhään iltapäivällä.

Matkan hinta/henkilö:
175 € jaetussa kahden hengen huoneessa
259 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– Bussikuljetus
– Majoitus 2 yötä, Scandic Park Hotel
– Hotelliaamiainen

Lisämaksusta:
– Päiväni murmelina – Helsingin kaupunginteatteri 31.12.2020 klo 18.00, 90 € (sis. lippu ja kuljetus hotellilta teatteriin ja takaisin)

Huomioitavaa:
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.