3.-6.9.2020 Ruskamatka Leville ja Ruskamaraton

3.-6.9.2020 Ruskamatka Leville ja Ruskamaraton

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun alkupuolenn viikonloppuna tunturiin paljon juoksijoita ja iloisia kannattajia sekä ruskamaraton-tunnelman nautiskelijoita. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä.

Tervetuloa Mannisen matkassa Leville ja Ruskamaratonille.

Levi on ympärivuotinen elämyskeskus jossa tapahtuu aina! Vierailumme ajankohtaan ajoittuu Ruskamaraton – uusilla tuulilla!, lisäksi Levillä on monipuolista ohjelmaa. Ajomatka Leville kestää kokopäivän liikenteestä ja kelistä riippuen. Matkalla pidetään taukoja sopivin väliajoin, jotta matka ei käy rasittavaksi.

”Hyvät maratonin ja juoksun ystävät. Pitkään nykytilannetta tarkkailtuamme ja vaihtoehtoja pohdittuamme, olemme päättäneet, että Ruskamaratonia ei tänä vuonna juosta perinteisellä kaavalla. Niinpä päätimme siirtää juoksun tänä vuonna täysin maastoon. Eli näin se nyt menee, sopeudutaan tilanteeseen, mutta kuten lupasimme, emme ole valmiita luopumaan tapahtuman järjestämisestä. Tervetuloa siis Levin poluille Ruskamaratonin merkeissä! Lisätietoa ja päivitetyt ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta ruskamaraton.com.

Ruskamarkkinoita ei tänä vuonna järjestetä, mutta toivomme, että asioitte Levin liikkeissä, jotka varmaan keksivät teille hyviä tarjouksia tuotteistaan. Juoksureitin varteen toivomme kannustusjoukkoja kirittämään juoksijoita ja pitämään tunnelmaa yllä vallitsevan ohjeistuksen mukaisin turvavälein. Luonnossa on kyllä tilaa!”

Leville saavuttuamme majoitumme Hotelli Hullu Poron 2-4 hengen huoneisiin. Kodikkaasti sisustetuissa ja hyvin varustelluissa huoneissa viihtyisi vaikka pidempäänkin. Ravintoloista erillään olevat majoitustilat takaavat makeat unet aktiivisen päivän päätteeksi.

Matkaa taitamme alla olevan aikataulun mukaan. Mikäli haluatte nousta kyytiin matkan varrelta, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Bussi-Mannisen toimistoon, puh. 03 486 4700.
Paluumatkalle lähdetään sunnuntaina 6.9.2020 klo 09.00.

Aamiainen Hullu Poron Taivas-ravintolassa Pe klo 07.30-10.00 ja La-Su 07.30-10.30

Matkan hinta /henkilö:
265 €, kahden hengen huoneessa
349 €, yhden hengen huoneessa

235 €, neljän hengen huoneessa (myydään vain jos porukassa on 4 henkilöä)
250 €, kolmen hengen huoneessa (myydään vain jos porukassa on 3 hnekilöä)

Pelkkä kuljetus 140 €/henkilö meno-paluu.

Hintaan sisältyy: kuljetus Mannisen bussilla koko matkan ajan, hotellimajoitus aamiaisella 3 yötä, kylpyosaston ja kuntosalin käyttö joka päivä.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.

Peruutusehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.