27.3.-3.4.2022 Kevätlumille Saariselkä – hotelli Riekonlinna, vko 13

27.3.-3.4.2022 Kevätlumille Saariselkä – hotelli Riekonlinna, vko 13

Valkoinen lumi on Inari-Saariselkä alueelle luonteenomainen elementti, sillä talvikausi kestää reilusti yli puoli vuotta. Lähde nauttimaan Saariselän upeista hiihtoladuista ja maisemista.

 

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtämään Euroopan huipulle Saariselälle.

Su-Su 27.3.-3.4.2022 Hotelli Riekonlinna

Saariselän matkailukeskus sijaitsee Inarin kunnassa, Nelostien varrella, noin 250 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen, Saariselän tunturialueen ja UKK-puiston kupeessa. Saariselkä on kansainvälinen, lapinhenkinen kylä upean tunturimaaston keskellä. Se on tiiviisti rakennettu ja asiakkaitaan monipuolisesti palveleva. Saariselkä kuuluu maamme vanhimpiin hiihtokeskuksiin.

Ympärillä avautuu pohjoisen Euroopan laajin tunturiylänkö, jossa luonnon puhtaus, kauneus ja tunturien hiljaisuus antavat tilaa rauhoittua: idässä on varsinainen Saariselkä, lännessä Ivalojoen kullanhohtoinen erämaa, pohjoisessa Luton ja Tsarmitunturin kairat ja etelässä Sompion aavat. Korkeatasoisten palveluiden, hotellien, ravintoloiden, kylpylän ja monenlaisten aktiviteettien lisäksi Saariselällä on tarjota luonnossa liikkujalle runsaasti hyvin merkittyjä hiihto- ja vaellusreittejä.

Hotelli Riekonlinna palvelee asiakkaitaan tasokkaasti, vieraiden käytössä on HealthExcercise -kuntoiluhuone sekä Feel Good -hyvän olon hoidot saa saman katon alta.

Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia, niissä on parveke, suihku, wc, minibaari, vedenkeitin, kuivauskaappi, puhelin, satelliitti-tv, radio. Lisäksi hotellissa on ravintola Linnansali, aulabaari, maksuton nettinurkkaus, suksien huoltohuone ja tietysti sauna.

Matkan hinta:
* 539 €/henkilö,  kahden hengen huoneessa
* 829 €/henkilö, yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää: bussikuljetuksen ja majoitus 7 yötä aamiaisella.

Pelkkä bussikuljetus Saariselälle 140 €/henkilö meno-paluu.

Lisämaksusta:
*Puolihoito päivällinen etukäteen tilattuna: 29 €/henkilö/päivä

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.

Alustava matkareitti: Orivesi-Tampere-Ylöjärvi-Kuru-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Keuruu-Jyväskylä-…

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.