27.-28.7.2021 Kesämatka Etelä-Karjalaan: Lappeenranta & Lemi

27.-28.7.2021 Kesämatka Etelä-Karjalaan: Lappeenranta & Lemi

Saimaan etelärannalla sijaitseva Lappeenranta on luonnonkaunis ja vieraanvarainen kaupunki, joka pääsee täyteen loistoonsa kesällä. Tällä matkalle pääset maistelemaan kuuluisaa eteläkarjalaista perinneruokaa, Lemin särää!

Kuva: Lappeenrannan kaupunki

Matka toteutuu!

Tervetuloa Mannisen matkassa Etelä-Karjalaan!

Matka toteutuu!

Saimaan etelärannalla sijaitseva Lappeenranta on luonnonkaunis ja vieraanvarainen kaupunki, joka pääsee täyteen loistoonsa kesällä. Kauniit vesistöt, historialliset kohteet, kulttuuritapahtumat sekä iloinen karjalaisuus yhdistyvät matkailijalle mieleiseksi kokonaisuudeksi. Pikkuinen Lemi tunnetaan sen sijaan särästään, perinneruoasta tuhannen vuoden takaa. Tällä matkalla pääset maistelemaan särää niin paljon kun vaan jaksat.

Tiistai 27.7.2020
Lähdemme matkaan varhain aamulla kotipaikkakunnilta kohti Etelä-Karjalaa ja Lappeenrantaa. Perillä Lappeenrannassa suuntaamme kaupungin tunnetuimmalle nähtävyydelle, linnoitukselle. Nautimme lounaan linnoituksen Kehruuhuoneen ainutlaatuisessa miljöössä. Lounaan jälkeen lähdemme opastetulle kävelykierrokselle tutustumaan linnoitukseen.

Kierroksen jälkeen siirrymme kaupungin keskustaan ja majoitumme Sokos Hotel Lappeeseen. Illalla on aikaa omatoimiselle tutustumiselle kaupunkiin tai voit halutessasi lähteä Saimaan saaristoristeilylle klo 17.-19.00 lisämaksusta.

Keskiviikko 28.7.2020
Aamiaisen jälkeen pakkaamme bussin ja lähdemme opastetulle kiertoajelulle. Kiertoajelun aikana tutustumme Lappeenrannan tärkeimpiin nähtävyyksiin ja Saimaan kanavaan. Kun Lappeenranta on tullut tutuksi, jatkamme lyhyen matkan päähän, noin 3000 asukkaan kylään, Lemille. Lemillä pääsemme tutustumaan Museonmäelle, jossa kuulemme museon ja sen alueen historiasta. Päivän päätteeksi rauhoitumme nauttimaan perinteisesti valmistettua Lemin särää Särätuvassa. Kotimatkalle lähdemme ruokailun jälkeen ja saavumme kotipaikkakunnille illalla.

Matkan hinta/henkilö:
189 € jaetussa kahden hengen huoneessa
225 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Majoitus 1 yö, Sokos Hotel Lappee
– Hotelliaamiainen
– Lounas ravintola Kehruuhuoneella
– Opastettu kävelykierros Lappeenrannan linnoituksella
– Opastettu kiertoajelu Lappeenrannassa
– Lemin kotiseutumuseon esittely
– Ruokailu Särätuvassa

Lisämaksusta: Saimaan saaristoristeily 2 h 20 €/henkilö
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Muistathan myös matkavakuutuksen.
Alustava reitti: Ruovesi – Kuru – Ylöjärvi – Tampere – Kangasala…
Matkaehdot:  Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.