26.3.-2.4.2022 Hiihtomatka Saariselälle – Tievatupa vko 13

26.3.-2.4.2022 Hiihtomatka Saariselälle – Tievatupa vko 13

Pakkastalvi, hankikantokevät, jäidenlähtökevät, keskiyön aurinko, sadonkorjuu, ruska, ensilumi ja joulukaamos. Saariselkä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kaikkina Tunturi-Lapin eri vuodenaikoina.

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihtämään!

Keväiset hanget Saariselällä kutsuvat hiihtäjiä. Retkeily- ja kurssikeskus Tievatupa sijaitsee Kakslauttasen pohjoisrannalla, Kiilopäälle johtavan tien varrella. Hoidetut ladut lähtevät Tievatuvan pihasta ja niitä pitkin voit hiihdellä avotunturiin tai vaikkapa monotansseihin. Aamupalalta mukaan tehdyt eväät on mukava nauttia reittien varrella olevissa taukopaikoissa, saatatpa saada seuraksesi muiden hiihtäjien lisäksi kuukkelinkin. Ulkoilun jälkeen on mahdollisuus rentouttaa lihakset saunan lämmössä ja pulahtaa Kakslauttasen avantoon. Päivällispöydästä saa syödä vatsansa täyteen ja illalla uni maistuu kaiken ulkoilun ja saunomisen jälkeen. Saariselän matkailualueen huolletun latuverkoston kokonaispituus on yli 200 km, josta valaistua latua on 34 km. Matkaa Saariselän keskukseen kertyy latua myöten 14 km. Katso myös www.tievatupa.fi

Saariselän skibussi liikennöi aamuisin ja iltapäivisin Saariselkä-Kiilopää-Saariselkä välin, sillä on mahdollista matkustaa keskustaan tai Kiilopäälle, kysy päivälipun hinta skibussin kuljettajalta.

Majoitumme vuonna 2011 rakennettuun majoitusrakennuksen Kurssitievan huoneisiin. Huoneissa on omat kylpyhuoneet. Rakennuksessa on myös avara monitoimitila.

Ruokailu- ja oleskelutilat sijaitsevat päärakennuksessa. Saunoja on kaksi; päärakennuksen pohjakerroksessa sähkösauna sekä Kakslauttasen rannalla oleva hirsisauna takkatupineen. Varusteiden kuivaustila ja pesukone sekä suksien voiteluhuone ovat päärakennuksen kellarikerroksessa.

Matkan hinta/henkilö:
Kurssitieva:
*595 €, kahden hengen huoneessa
*650 €, yhden hengen huoneessa

Retkitieva:
470 €/henkilö, kahden hengen huone, wc ja suihku käytävällä
* 530 €/henkilö, yhden hengen huone, wc ja suihku käytävällä

* 549 €/henkilö, kahden hengen huone, wc ja suihku huoneessa
* 599 €/henkilö, yhden hengen huone, wc ja suihku huoneessa

Pelkkä bussikuljetus Tievatuville 140 €/henkilö meno-paluu.

Matkan hintaan sisältyy:  bussikuljetus, majoitus (sis. liinavaatteet ja pyyhe), perillä päivittäinen ”Lapin täyshoito” eli aamiainen, retkieväät, päivällinen, sauna.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset ruoka-aineallergiat (esim. gluteeniton)

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.