24.-30.1.2021 Holiday Club Kuusamon Tropiikki – Matka ”palmun alle”

24.-30.1.2021 Holiday Club Kuusamon Tropiikki – Matka ”palmun alle”

Tänä vuonna toteutamme perinteisen rantalomamatkamme turvallisesti kotimaassa. Tammikuisen ”rantaloman” lämpöisenä kohteena on Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Kylpylän lämpöiset vedet, palmupuut ja trooppinen miljöö hellivät lomailijaa talven keskellä.

Matka toteutuu! Vielä mahtuu innokkaita matkaajia!

Tervetuloa Mannisen matkassa lomalle palmun alle Kuusamoon!

Tänä vuonna toteutamme perinteisen rantalomamatkamme turvallisesti kotimaassa. Tammikuisen ”rantaloman” lämpöisenä kohteena on Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Kylpylän lämpöiset vedet, eksoottista tunnelmaa luovat palmupuut ja trooppinen miljöö hellivät lomailijaa talven keskellä. Rentoudu, pulahda poreisiin ja nauti korona-ajan versiosta leppoisalle rantalomalle. Kylpylässä oleilun lisäksi Kuusamo ja sen lähialueet tarjoavat paljon tekemistä ja nähtävää ulkoilun ja luontoelämysten parissa. Rukatunturin laskettelukeskus sijaitsee vain noin 20 km päässä Kuusamon Tropiikista ja tarjoaa erilaisia aktiviteetteja hiihdosta ja laskettelusta moottorikelkkailuun, huskyajeluun, porotilavierailuihin ja revontuliretkiin. Oulangan kansallispuisto ja suosittu Karhunkierros-vaellusreitti sijaitsevat myös lähellä. Kuusamo lähialueineen on lomakohteena monipuolinen ja tarjoaa pohjoisen eksotiikkaa kauniilla luonnollaan ja tunnelmallaan.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen kylpylähotelli Rukan ja Kuusamon välimaastossa. Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa ympärivuotisia vapaa-ajanpalveluita kaikenikäisille. Kylpylähotellin tuntumassa sijaitsee Ruka, yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista lukuisine aktiviteettimahdollisuuksineen.

Kylpylä on avoinna joka päivä. Mikäpä sen mukavampaa olisikaan kuin rentoutua ulkoilun jälkeen lämpimissä altaissa. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa kylpylän kanssa, joten voit mennä altaille ja hoito-osastolle suoraan huoneestasi vaikkapa kylpytakissa. Vehreällä allasosastolla on monenlaisia trooppisia kasveja ja luonnonkiviä, jotka luovat trooppista tunnelmaa keskellä Kuusamon erämaata. Saunaosastolla on perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi höyrysauna sekä tilaussauna. Kruunaa lomasi kunnon hieronnalla kylpylän hyvinvointiosastolla.

Holiday Club Kuusamon Tropiikin hyvinvointiosasto Harmony Span ammattilaiset hemmottelevat ja hoitavat kehoa ja mieltä arkisin aromaterapeuttisilla hoidoilla sekä hieronnoilla. Harmony Spassa on mahdollisuus myäs kampaajan palveluihin.

Holiday Club Kuusamon Tropiikin ravintolat tarjoavat makunautintoja pieneen nälkään ja herkutteluhetkiin. Ravintola Mangon lounas on tarjolla maanantaista lauantaihin. Ilta vierähtää leppoisasti O’Learys-ravintolassa mehevien hampurilaisten, raikkaiden salaattien, perinteisten paikallisherkkujen, huurteisten juomien sekä kattavan urheilulähetysten äärellä.

Sunnuntai 24.1.2021
Matka alkaa varhain aamulla kotipaikkakunnilta. Ajelemme Kuusamoon Tampereen seudulta Jyväskylän, Kuopion ja Kajaanin kautta. Perillä Kuusamon Tropiikissa olemme illalla ja majoittumisen jälkeen on aika vaihtaa täysillä vapaalle. Hotellin ravintola palvelee nälkäisiä ja janoisia myöhään iltaan saakka. Kylpylä on avoinna klo 14.00-21.00.

Maanantai 25.1. – Tiistai 26.1.2021
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Koko päivä omatoimista aikaa nauttia kylpylän ja hotellin palveluista sekä ympäröivästä luonnosta. Kylpylä avoinna klo 14.00-21.00. Hotellilta kulkee säännöllisesti skibussi Rukan hiihtokeskukselle. Rukalla on runsas valikoima ravintoloita ja mahdollisuudet monipuolisiin aktiviteetteihin. Skibussin hinta Kuusamo-Ruka matkalla on 8 €/hlö/suunta. Samalla bussilla pääset myös vierailemaan Kujalan porotilalla. Vierailu porotilalla on maksullinen. Bussin aikataulu on liitteenä. Hotellin aamiaispöydästä on mahdollista ostaa retkieväät 9 €/hlö.

Keskiviikko 27.1.2021
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Aamiaisen jälkeen on loppupäivä omatoimista aikaa tai halutessaan on mahdollista lähteä viettämään päivää Oulangan kansallispuiston maisemiin ja Rukalle. Ajelemme ensin Oulangan luontokeskukseen, josta on mahdollista tehdä lyhyt patikointi Kiutakönkäälle.

Kiutaköngästä ei turhaan mainosteta Suomen komeimmaksi vesiputoukseksi. Oulankajoki putoaa 325 metrin matkalla 14 metriä! Kävelymatkaa kertyy yhteensä n. 2 km.

Oulangan luontokeskukselta siirrymme Rukalla, jossa on reilusti aikaa tutustua alueeseen ja nauttia aktiviteeteista itsenäisesti. Takaisin hotellille palaamme myöhään iltapäivällä.

Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista vain noin 20 kilometrin päässä Kuusamon Tropiikista. Rukan valttina on runsas ja monipuolinen elämystarjonta kaikkina vuodenaikoina. Hiihdä ja laskettele tai lähde vaikkapa lumikenkäkävelylle!

Torstai 28.1.2021
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Loppupäivä on omatoimista aikaa tai halutessaan on mahdollista lähteä retkelle tutustumaan Kuusamon keskustaan, jossa poikkemme mm. Luontokeskus Karhuntassussa. Paluumatkalla pysähdymme ostoksille Riipisen riista- ja matkamuistomyymälään. Retki keskustaan ja Riipiselle sisältyy matkan hintaa. Palaamme takaisin takaisin iltapäivällä.

Riipisen riista- ja matkamuistomyymälä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen Lapin hengessä. Tunnelmallisessa myymälässä voit kuulla shamaanimusiikkia ja nauttia 1 €:n munkki-kahvit! Samalla voit tehdä ostoksia monipuolisesta valikoimasta pohjoisen herkkuja, laadukkaita lahjatavaroita ja matkamuistoja. Vieraile myös maksuttomassa pienoisnäyttelyssä alueen kohteista mm. kirkoista ja Rukalta.

Perjantai 29.1.2021
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Koko päivä omatoimista aikaa nauttia kylpylän ja hotellin palveluista sekä ympäröivästä luonnosta. Kyölpylä avoinna klo 14.00-21.00.

Lauantai 30.1.2021
Aamiainen hotellilla klo 07.30 alkaen. Aamiaisen jälkeen, klo 08.30 pakkaamme bussin, luovutamme huoneet ja lähdemme kotimatkalle. Perillä kotipaikkakunnilla olemme illalla.

Matkan hinta/henkilö:
479 € jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa
659 € yhden hengen standard-luokan huoneessa

Hintaan sisältyy:
– Kuljetus
– Majoitus 6 yötä, Holiday Club Kuusamon Tropiikki
– Hotelliaaminen
– Kylpylän rajoitukseton käyttö klo 14.00-21.00
– Retki Oulangan luontokeskukseen, Kiutakönkäälle ja Rukalle keskiviikkona 27.1.2021
– Retki Kuusamon keskustaan ja Riipisen riista- ja matkamuistomyymälään torstaina 28.1.2021

Huomioitavaa: Matka toteutuu. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Alustava reitti: Ruovesi – Kuru – Ylöjärvi – Tampere – Orivesi – Mänttä – Keuruu- Jyväskylä…

Huoneen varustelu:
– vuodevaatteet ja pyyhkeet
– kylpytakit
– vedenkeitin
– suihkusaippua
– hiustenkuivaaja
– silitysvälineet
– pimennysverhot
– tv ja langaton internetyhteys
– kylpytossuja on mahdollista ostaa vastaanotosta

   

Matkaehdot:  Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.