23.-28.1.2022 Pohjois-Karjalan helmi – Bomba Spa ja Break Sokos hotel Bomba

23.-28.1.2022 Pohjois-Karjalan helmi – Bomba Spa ja Break Sokos hotel Bomba

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde. Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii asiakasta maisemalla sekä uudistetulla kylpylällään.

Tervetuloa Mannisen matkassa hiihto- ja rentoutusmatkalle Pohjois-Karjalaan!

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii asiakasta maisemalla sekä uudistetulla kylpylällään. Herkullinen aamiainen ja päivällinen katetaan saman katon alla olevaan Trattoria-ravintolaan. Hotellin läheisyydestä hiihtoladut lähtevät pidemmille ja lyhyemmille reiteille. Nurmeksen keskustaan on kävelymatkaa noin 4 km, jossa voi käydä tutustumassa mm. Nurmeksen Vanhaan kauppalaan, mikä on Itä-Suomen laajin yhtenäinen puutaloalue, miljöösuojeltu Puu-Nurmes. Vanhassa Kauppalassa on pienellä alueella useita erikoisliikkeitä, päivittäistavarakauppoja, kahviloita, ravintoloita, jäätelökioskeja ja monta muuta mukavaa yritystä.

Lähellä sijaitseva Kolin kansallispuiston talvireitit houkuttelevat monipuolisesti talvilajien pariin. Kansallispuistossa ja sen lähistöllä on hoidettuja hiihtolatuja yli 80 km. Kolin huiput vetävät puoleensa erityisesti lumikenkäilijöitä, mutta kovaksi tallautuneita uria pitkin pääsee osin kulkemaan myös kävellen.

Matkaohjelma:

Sunnuntai 23.1.2022
Lähdemme matkaan aamulla oheisen aikataulun mukaisesti. Ajelemme Nurmekseen Tampereen seudulta Jyväskylän ja Kuopion kautta. Matkalla pidämme taukoja säännöllisesti. Perillä Nurmeksessa olemme iltapäivällä ja majoittumisen jälkeen on aika vaihtaa täysillä vapaalle. Nautimme päivällisen hotellin ravintolassa ja sen jälkeen on mahdollista mennä Bomba Span kuohuihin.

Maanantai 24.1.2022
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30.  Aamusauna ja -uinti mahdollisuus klo 7.-9.30. Koko päivä omatoimista aikaa nauttia kylpylän ja hotellin palveluista sekä ympäröivästä luonnosta. Kylpylä avoinna klo 10.-20.00. Päivällinen hotellin ravintolassa klo 17.00. Iltasauna on avoinna klo 20.-21.30. Alueella on hyvät hiihtoladut ja Nurmeksen keskustaan on noin 4 km matkaa.

Tiistai 25.1.2022
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Retkipäivä Kolille, jossa tutustumme luontokeskukseen sekä mahdollisuus käydä hiihtämässä tai kävelyllä retkireiteillä. Halutessasi voit viettää koko päivän myös Bomballa ja nauttia kylpylän ja hotellin palveluista sekä ympäröivästä luonnosta. Kylpylä avoinna klo 10.-20.00. Päivällinen hotellin ravintolassa klo 17.00. Iltasauna on avoinna klo 20.-21.30.

Kolin kansallispuistossa ja sen lähiympäristössä on noin 80 km hoidettuja latuja. Paperisia latukarttoja, joista selviää eri latujen sijainti, vaativuus ja pituus sekä latukahviloiden ja tulentekopaikkojen sijainnit. Hiihtäjiä pyydetään suosimaan erityisesti Kolin huippujen alueella hoidettuja latuja turvallisuussyistä.

Keskiviikko 26.1.2022
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Aamusauna ja -uinti mahdollisuus klo 7.-9.30. Retkipäivä: Käynti Nurmeksen keskustassa ja Bomba-talon sekä karjalaiskylän opastettu kiertokävely.
Päivällinen klo 17.00 ja kylpylä on avoinna klo 10.-20.00. Iltasauna on avoinna klo 20.-21.30.

Torstai 27.1.2022
Aamiainen hotellilla klo 06.30-10.30. Koko päivä omatoimista aikaa nauttia kylpylän ja hotellin palveluista sekä ympäröivästä luonnosta. Kylpylä avoinna klo 10.-20.00. Päivällinen hotellin ravintolassa klo 17.00. Iltasauna on avoinna klo 20.-21.30.
Alueella on hyvät hiihtoladut ja Nurmeksen keskustaan on noin 4 km matkaa.

Perjantai 28.1.2022
Aamiainen hotellilla klo 07.30 alkaen. Aamiaisen jälkeen klo 08.30 pakkaamme bussin, luovutamme huoneet ja lähdemme kotimatkalle. Perillä kotipaikkakunnilla olemme illalla.

Matkan hinta/henkilö:
599 € jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa
749 € yhden hengen standard-luokan huoneessa

Hintaan sisältyy:
– Kuljetus
– Majoitus 5 yötä, Break Sokos hotelli Bombassa
– Hotelliaamiainen ma-pe ja -päivällinen su-to
– Kylpylän käyttö  su-to  1 krt/päivä klo 10.00-20.00 välisenä aikana
– Aamusauna ja -uinti klo 07.-9.30 maanantaina ja keskiviikkona, iltasauna su-to klo 20.-21.30.
– Retket: Kolille, Nurmeksen keskustaan ja Bomba-talon + karjalaiskylän opastettu kiertokävely

Lisämaksusta:
– muut ruokailut matkan aikana
– ylimääräinen käynti kylpylässä 12 €/hlö/päivä

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Break Sokos hotelli Bomba
Tuulentie 10
75500, Nurmes

Standart huone:
Kivan kokoinen huone kahdella erillisellä vuoteella (100 cm leveitä) ja kahdella lisävuoteella. Lisävuoteina toimivat joko seinältä alaslaskettavat kerrosvuoteet tai nojatuoleista avattavat lisävuoteet. Huoneet sijaitsevat hotellin metsäsiivessä. Ranskalainen parveke tuo tilan tuntua ja raikasta ulkoilmaa huoneeseen. Osa näistä huoneista on esteettömiä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita. Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibar, ilmainen langaton nettiyhteys, taulu-tv, työpöytä, silitysmahdollisuus, kuivauskaappi, säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja suihku.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.