23.-26.12.2021 Joulumatka Haikon Kartanoon

23.-26.12.2021 Joulumatka Haikon Kartanoon

Tunnetta jaloa, sydämen valoa, tähtien loistoa, huolien poistoa, helinää herkkää, riemua pelkkää. Joulu tämä tuokoon, onnea suokoon!

Tervetuloa Haikon Kartanon Jouluun!

Matka toteutuu!

Tervetuloa Mannisen matkassa Haikon Kartanon joulutunnelmaan!

Matka toteutuu!

Haikon Kartanojoulu ja idyllinen vanha Porvoo on elämystä parhaimmillaan! Unohda joulukiireet ja keskity laadukkaan yhteisen ajan viettoon. Haikossa nautit joulusaunoista, hemmottelevasta kylpylästä ja Kartanon joulupöydän herkuista.

Torstai 23.12.2021
Lähdemme aamupäivästä Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Porvoota. Matkalla pidämme tauon. Saavumme Haikon Kartanoon noin klo 15.00, jolloin majoitumme standart huoneisiin kylpylähotellin puolelle. Mahdollisuus käydä sauna- ja allasosastolla rentoutumassa päivän päätteeksi. Spa Bistro tarjoaa monipuolisesti salaattia, ruoka-annoksia, virvokkeita ja välipaloja – rennosti ja nopeasti ja Kartanoravintola tarjoaa klassista kartanoruokaa pitkän kaavan mukaan.

Perjantai 24.12.2021 Jouluaatto
Aamiainen tarjoillaan Kartanoravintolan puolella klo 07.-9.30. Aamulla on myös mahdollisuus käydä sauna- ja allasosastolla. Päivällä omatoimista tutusumista alueeseen ja nauttia Joulun tunnelmasta. Illalla kokoontuminen Kartanon ravintolaan, jossa Jouluaaton buffetillallinen ja Joulupukin vierailu.

Lauantai 25.12.2021 Joulupäivä
Aamiainen tarjoillaan Kartanonravintolan puolella 07.-9.30. Aamulla on myös mahdollista käydä sauna- ja allasosastolla. Kiireetön päivä. Iltapäivällä Seppo Hovin ja Hannu Lehtosen ”Tule joulu kultainen” -joulukonsertti sisältäen jouluisia lauluja ja tarinoita. Illalla Kartanoravintolassa 3 -ruokalajin menu, pöytiin tarjoiltuna.

Sunnuntai 26.12.2021 Tapaninpäivä
Aamiainen tarjoillaan Kartanonravintolan puolella 07.-9.30. Aamulla on myös mahdollista käydä sauna- ja allasosastolla. Huoneet luovutetaan klo 12.00 ja tavarat pakataan bussiin. Kotipaikkakunnilla olemme iltapäivällä.

Matkan hinta/henkilö:
* 459 €, kahden hengen standart huoneessa
* 545 €, yhden hengen standart huoneessa

Hinta sisältää:
* kuljetus Mannisen bussilla meno-paluu
* majoitus Haikon Kartanon kylpylä hotellin standart-huoneessa 3 yötä
* hotelliaamiaiset
* glögi ja Jouluaaton buffetillallinen
* Joulupäivän 3-ruokalajin menu, pöytiintarjoiltu
* jouluohjelma (sis.Joulupukin vierailu 24.12. ja joulumatinea 1h 25.12.)
* sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille

Lisämaksusta:
* ylimääräiset ruokailut Haikon Kartanossa
* ruokajuomat Kartanoravintolassa
* Relax Centerin kosmetologiset- ja vartalohoidot
* kuljetukset Haikon Kartanosta Porvoon keskustaan

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset ruoka-aineallergiat. Muistakaa ottaa mukaan uimapuku. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.