23.-24.4.2022 Kotkan Ruusu -musiikkidraama ja yö Kotkan Seurahuoneella

23.-24.4.2022 Kotkan Ruusu -musiikkidraama ja yö Kotkan Seurahuoneella

Kotkan Ruusu on kuuluisa kappale ja tunnettu kotkalainen legenda Rosaliasta, jonka oikeaa elämäntarinaa ei moni enää tunne!

Tervetuloa Mannisen matkassa Kotkan hotelli- ja teatterimatkalle!

La-Su 23.-24.4.2022 Kotkan Ruusu -musiikkidraama ja yö Kotkan Seurahuoneella

Ihastuttava Kaakkois-Suomi, vie matkailijan merelle, koskille ja pienille kujille.  Kotkan kaupunki loistaa palkituilla puistoilla, veistospromenaadilla ja upealla merikorttilalla. Minne tahansa liikutkin Kotkassa,  meri on aina läsnä.

Lauantai 23.4.2022
Lähdemme matkaan aamupäivällä kotipaikkakunnilta. Matkalla Kotkaan pidämme tauon. Perillä Kotkassa  majoitumme Sokos hotelli Kotkan Seurahuoneelle. Hotellissa vapaa-aikaa ja päivällinen nautitaan ennen teatteria.
Päivällisen jälkeen omatoimisesti meno teatteriin, mikä on noin 200 m päässä hotellista. Näytös ”Kotkan Ruusu” alkaa klo 19.00 ja kesto on noin 2 tuntia 30 min, sis. väliajan. Omatoiminen paluu hotellille.

”Rosalia Gurovitsch-Mäkinen syntyi Viipurissa 1900-luvun alussa venäjänjuutalaiseen perheeseen. Hän meni nuorena naimisiin ei-juutalaisen miehen kanssa, eikä avioliittoa katsottu perheessä hyvällä. Avioliitosta syntyi tytär Nora Mäkinen, josta tuli myöhemmin tunnettu näyttelijä ja mannekiini. Avioeron jälkeen Roosa muutti Kotkaan ja perusti parturiliikkeen Tukkukaupan taloon. Kielitaitoisena, elämäniloisena ja sosiaalisena ihmisenä Roosa hankki mainetta Kotkaan saapuneiden laivojen miehistön vakioparturina. 

Kotkan Ruusu – musiikkidraama kertoo Roosan traagisen elämäntarkina 1910-luvun Viipurista sotavuosien läpi 1960 Kotkaan. Se kertoo tarinan ulkopuolisesta ja stigmatioisdusta, kiusatusta ihmisestä, joka säilyttää loppuun asti elämänvoimansa itseään kohdanneiden traagisten tapahtumien keskellä. Esitys yhdistää faktaan fiktiota ja kysyy: kuka oli ihminen Kotkan Ruusu -myytin takana?”

****************

Original Sokos Hotel Seurahuoneella voimme aistia meren läheisyyden ympäri vuoden. Hotellimme sijaitsee aivan Kotkan keskustassa meren ympäröimällä Kotkansaarella palveluiden läheisyydessä. Meidän seurahuoneellamme nautitaan lempeistä löylyistä kaupungin kattojen yläpuolella, sillä jokaisen kolmen saunamme kattoterassilta avautuu upea kaupunkinäkymä. Hotellimme kuntosali ja Kotkan kaupungin puistojen hienot lenkkipolut tarjoavat haastetta aktiivisellekin hotellivieraalle.

-Sokos hotelli Seurahuone Kotka-

Sunnuntai 24.4.2022
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen luovutamme huoneet ja pakkaamme bussin.Lähdemme Kotkan kaupunkikiertoajelulle oppaan johdolla sekä tustumme Merikeskus Vellamoon. Lounaan nautimme vierailun jälkeen Ravintola Laakonkissa. Kotimatkalle lähdemme iltapäivällä.

Merikeskus Vellamo: Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo, Merivartiomuseo ja monitoimitila Ruuma tarjoavat ajatuksia ja mielikuvitusta kutkuttavia näyttelyelämyksiä ja tapahtumia niin pienille kuin varttuneemmillekin museovieraille. Historiaa voi kokea kuunnellen, katsellen, haistellen, tunnustellen ja myös leikkien ja pelaten. Nähtävää ja tehtävää on vaikka koko päiväksi!

Matkan hinta/hlö:
229 € jaetussa kahden hengen huoneessa
269 € yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:
– Kuljetus
– Majoitus 1 yö, Sokos hotelli Seurahuone Kotka
– Hotelliaamiainen ja 3 ruokalajin päivällinen
– Teatterilippu, Kotkan Ruusu-musiikkidraama
– opastettu kiertoajelu Kotkassa, pääsymaksu ja opastus Merikeskus Vellamossa
– lounas ravintola Laakonki

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.