21.-27.12.2020 Joulumatka Leville: Laplandhotels Sirkantähti

21.-27.12.2020 Joulumatka Leville: Laplandhotels Sirkantähti

Joulukuu on joulun valmistelua. Leipominen ja paistaminen tuovat tupaan taivaalliset tuoksut. Tähdet tuikkivat. Kynttilät syttyvät. On muistamisen, kiittämisen, lahjojen antamisen ja saamisen aika.

Tervetuloa Mannisen matkassa Jouluksi Leville!

Ma-Su 21.-27.12.2020 Laplandhotels Sirkantähti

Joulukuu on joulun valmistelua. Leipominen ja paistaminen tuovat tupaan taivaalliset tuoksut. Tähdet tuikkivat. Kynttilät syttyvät. On muistamisen, kiittämisen, lahjojen antamisen ja saamisen aika. Juhlaa tehdään myös syömällä hyvin. Lapin joulupöytään kuuluu muutakin kuin sika; riistaa, lohta ja siikaa. Ja kalankin voi nauttia joulun punaisena. Poro on parasta myös jouluna. Vaikka miten tiukkaa olisi ollut muuten, ei Lapin jouluna ollut puute mistään. Oli lihaa, leivonnaisia, riisipuuroa ja luumuja. Kynttilät tehtiin ajoissa itse, samoin himmelit, joihin ripustettiin oikeita piparkakkuja. Näin joulun alla Levin alueella liikkuu erityisen paljon tonttuja. Tontut koristelevat joulukuuset ja tuovat joulumieltä Levin asukkaille.

Jouluviikon aikana ruokakaupat sekä lahjatavaraliikkeet ja ravintolat pitävät ovensa auki, lisäksi jouluaattona ja joulupäivänä pääsee herkuttelemaan joululounailla ja -illallisilla Levin useissa ravintoloissa.

Joulutori on Zero Pointin läheisyydessä klo 10.-18.00, 24.12. klo 10-15 ja 25.12. suljettu. Torilla myydään suomalaisia, Lappilaisia ja paikallisia tuotteita. Löydä upeita käsitöitä, maistele nuotiobaristan avotulella keitettyä kahvia ja virittäydy aitoon joulutunnelmaan! Yli 20 asteen pakkasella tori suljettu.

Marian Kappeli järjestää Joulukirkot päivällä sekä Jouluyön messun.

Levin joulurauhan julistus tapahtuu perinteisesti Jouluaattona 24.12.2020 eturinteen alla klo 15. Siitä onkin tullut monelle Levillä ympärivuotisesti asuvallekin tuttu traditio – siitä se omakin joulu pääsee alkamaan!

Lähdemme maanantaina 21.12.2020 varhain aamulla Pirkanmaan alueelta. Matka jatkuu Keski-Suomen kautta Ouluun ja Leville.  Matka kestää koko päivän keleistä riippuen ja matkustaminen sujuu mukavasti. Matkan aikana pidämme tietysti taukoja hyvillä huoltoasemilla, joissa voi ruokailla tai kahvitella mielensä mukaisesti. Leville saavumme illasta ja majoitumme Laplandhotels Sirkantähteen. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, josta kaikki ravintolat, kaupat, postit ja laskettelurinteet ovat kävelymatkan päässä. Hiihtoladut alkavat muutaman sadan metrin päästä majoituspaikasta, ja valaistulatu on lähellä Päärinteen kolmoshissiä.

Sunnuntaina 27.12.2020 lähdemme kotimatkalle klo 09.00 hotellin edestä. Paluumatka ajetaan samaa reittiä kuin tulomatkalla.
http://www.levi.fi/

Matkan hinta / henkilö:
675 €, standart kahden hengen huone saunalla
1095 €, standart yhden hengen huone saunalla
335  €, lapsi 4-11vv lisävuoteella kahden aikuisen seurassa

Hintaan sisältyy: bussikuljetus, hotellimajoitus 6 yötä aamiaisella, Jouluaaton buffetpäivällinen

Pelkkä kuljetus Leville 140 €/henkilö meno-paluu.

Lisämaksusta:
– 27 €/aikuinen, 15 €/lapsi päivällinen Sirkantähden ravintolassa
– hissiliput http://www.levi.fi/fi/rinteet-ja-ladut/hissiliput/hissilippuhinnasto.html
– ke 23.12.2020 retki Tonttula-Elves Village elämyskylään bussilla kesto 2h
*bussikuljetus 10 €/hlö
*Tonttulan Elämyskylän omatoiminen tutustuminen 18 €/hlö, lippu ostetaan paikanpäällä Tonttulassa

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 15 henkilöä. Mahdollista ruoka-aineallergioista ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen viimeistään 10.11.2020.

Lapland Hotels Sirkantähti
Levintie 1630
99130 Sirkka
puh. 016-323500
https://www.laplandhotels.com/FI/lapin-hotellit/levi/lapland-hotels-sirkantahti.html

Kahden hengen huoneista osa sijaitsee päärakennuksessa ja suurin osa sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Kerrosaloja molemmissa rakennuksissa on yksi. Jokaisessa huoneessa on oma sauna, jossa voi hengähtää lämmittelemään kun siltä tuntuu.

  • Hiustenkuivaaja
  • Viileä kaappi
  • Langaton Internet
  • Lemmikkihuoneita rajoitetusti / varaukset vain myyntipalvelustamme
  • Lämminjuomavalikoima
  • TV
  • Sauna
  • Savuton huone
  • Vaatteiden kuivauskaappi
  • Vedenkeitin

Tonttulan Elämyskylän retki:
Vastuullinen järjestäjä Hullu Poro Oy +358(16)6510 100
Saatavilla  1.11.2020 – 30.4.2021 päivittäin klo 10 – 16
Omatoiminen, elämyksellinen tutustuminen halki elämysmetsän, tonttumaailman salaisimpaan paikkaan, Tonttulan Piiloon. Salaisen kartan opastuksella pääset ihastelemaan piilon erikoisia rakennelmia ulkoapäin kuten piparitalo, tonttujen koulu, tietäjän tupa, salaperäinen Seitakivi sekä tonttujen ihastuttavat pienet aitat. Tapaat myös Tonttulan eläinasukkaat aitauksissaan.
Reitti kulkee helppokulkuista maastoa n. 700m. Ulkoaktiviteetti. Pukeuduthan lämpimästi!
Kesto 1 tuntia
Aluemaksu: 18 €/aikuinen, 13 €/lapsi (3-12v), alle 3 vuotiaat ilmaiseksi
Huomioithan, että omatoiminen retki ei sisällä pääsyä rakennuksien sisälle!

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.