21.-23.7.2021 Saimaan kierros: Verla-Imatra-Savonlinna-Mikkeli

21.-23.7.2021 Saimaan kierros: Verla-Imatra-Savonlinna-Mikkeli

Saimaan kierros ihastuttaa upeilla maisemilla, paikallisilla nähtävyyksillä ja hyvällä ruualla.

Kuva: Vip Cruise oy

Tervetuloa Mannisen matkssa Saimaan kierrokselle!

Saimaan kierros ihastuttaa upeilla maisemilla, paikallisilla nähtävyyksillä ja hyvällä ruualla.

1.pv 21.7.2021
Lähdemme aamulla Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta ajamaan kohti Lahden seutua. Ensimmäinen kohteemme on UNESCO:n Maailmanperintökohde Verlan Ruukkialue. Tutustumme museoalueeseen oppaan johdolla ja omatoimisesti. Nautimme Verlan Makasiinikahvilassa kotiruokalounaan. Verlasta matka jatkuu Imatralle, jossa majoitumme Scandic hotelli Imatran Valtionhotellin kylpylärakennuksen huoneisiin. Majoittumisen jälkeen voi lähteä katsomaan Imatrankosken kuohuja, koskinäytös klo 18.00. Omatoimista tutustumista ympäristöön tai nauttimista hotellin palveluista.

2.pv 22.7.2021
Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavarat bussiin ja lähdemme tunnin mittaiselle Imatran kaupunkikiertoajelulle oppaan johdolla. Näemme tärkeimmät nähtävyydet sekä kuulemme historiasta ja nykypäivästä. Kierroksen jälkeen lähdemme ajamaan kohti Punkaharjua. Perille saavuttuamme vierailukohteemme on LUSTO, mikä on metsäkulttuurin valtakunnallinen museo ja tiedekeskus. Luston näyttelyt, kokoelmat, tapahtumat, työnäytökset, teemapäivät ja auditorion ohjelmisto kertovat monipuolisesti metsästä ja metsän merkityksestä suomalaisten elämässä. Tutustumme näyttelyihin oppaan johdolla sekä omatoimisesti. Lustossa nautimme myös lounaan. Iltapäivällä siirrymme Johanna Oraksen Taidekartanoon, jossa on mahdollisuus tutustua ateljeeseen sekä tehdä ihania taideostoksia Artshopissa.
Savonlinnaan saavumme myöhään iltapäivästä ja majoitumme Sokos kesähotelli Tott:iin. Klo 18.00 lähdemme yhteiselle 1½ tunnin Saimaan iltaristeilylle. Risteilyn jälkeen mahdollisuus jäädä omatoimisti tutustumaan kaupungin iltaelämään.

3.pv 23.7.2021
Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavarat bussiin ja lähdemme opastetulle kävelykierrokselle Savonlinnan keskustaan, opastuksen jälkeen vapaa-aikaa kuljeskella torilla. Puolen päivän maissa jatkamme matkaa Mikkeliin, jossa tutustume Tertin kartanoon opastetulla puutarhakierroksella ja nautimme lounaan kartanon kahvilassa. Päivän päätteeksi voi vielä käydä ostoksilla Tertin kartanon ihanissa pikkuputiikeissa. Paluumatkalle lähdemme noin klo 16.00.

Matkan hinta/ henkilö:
* 349 €, kahden hengen huoneessa
* 469 €, yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää: bussikuljetus, hotellimajoitus 2 yötä aamiaisella, 3 x lounas, opastukset ja pääsymaksut ohjelman mukaisesti, iltaristeily Savonlinnassa.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
Matkaehdot: Matkan peruessaan asiakas on oikeutettu maksun palautukseen vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.

_________________________________________________________________________________________

Scandic hotels Imatran Valtionhotelli
Torkkelinkatu 1, Imatra

Nauti hyvistä unista mukavassa ja viihtyisässä huoneessa. Osa huoneista on hiljattain uudistettu. Huone sijaitsee erillisessä rakennuksessa, 100 m linnarakennuksesta.
*FACE Stockholm -tuotteita, Hiustenkuivaaja, kirjoituspöytä ja tuoli, kylpyhuone suihkulla, maksuton langaton internetyhteys, minibaari, puulattia, ranskalainen parveke, tupakoimaton, TV

Sokos Kesähotelli Tott
Satamakatu 1, Savonlinna

Kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Matkustajasatamaan tai Tottinkadulle.
Huoneiden varustukseen kuuluu tv, suihku ja minibaari. Kesähotelli Tottissa on koneellinen ilmanvaihto,
mutta ei ilmastointia. Kaikissa huoneissa on tuulettimet ja avattavat ikkunat.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.