14.-16.2.2022 Ystävänpäivämatka Naantaliin – Naantali Spa & Hotel

14.-16.2.2022 Ystävänpäivämatka Naantaliin – Naantali Spa & Hotel

Historiaa ja hemmottelua Naantalissa! Koe tunnelmallinen vanha kaupunki ja rentoudu Naantalin kylpylän lämpimissä altaissa. Halutessasi voit lähteä myös mukaan päiväretkelle Turkuun. Ota ystävä tai rakas mukaan tai lähde nauttimaan ihan omasta ajasta ihanaan Naantaliin.

Kuva: Naantalin kylpylä

Tervetuloa Mannisen matkassa sydämelliseen Naantaliin!

Hemmottelua ja rentoja hetkiä ihanassa Naantalissa! Pulahda kylpylän lämpöisiin poreisiin, nauti kylpylän hoidoista ja Naantalin vanhan kaupungin tunnelmasta ja palveluista. Halutessasi voit lähteä mukaan myös päiväretkelle Turkuun. Lähde siis viettämään rentouttavaa minilomaa yksin tai yhdessä, rakkaan tai ystävien kanssa!

Maanantai 14.2.2022
Lähdemme matkaan kotipaikkakunnilta aamulla kohti Naantalia. Pidämme matkalla tauon. Perillä Naantalissa lähdemme tutustumaan idylliseen vanhaan kaupunkiin kävelykierroksella oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen siirrymme Naantali Spa & Hotelliin, jossa nautimme maittavan lounaan hotellin ravintolassa. Lounaan jälkeen majoitumme Naantalin kylpylän mukaviin Comfort-luokan huoneisiin.

Naantalin Kylpylä ihastuttaa tyylikkäällä merenrantamiljööllään. Kylpylähotellista löytyy kaikki, mitä lomaasi tarvitset – ravintoloita, leipomokahvila, kauneushoitola, kampaamo, kuntosali, lasten leikkimaailma sekä tietysti Kylpylän sydän, tunnelmallinen allasosasto. Hotellin huoneet on uudistettu vuonna 2019.

Loppupäivä on pyhitetty omatoimiselle ajalle. Voit nauttia rentouttavista hetkistä kylpylän altailla, saunoilla ja hoidoissa, herkutella hotellin ravintoloiden maittavilla annoksilla ja juomilla tai viettää iltaa kaupungilla viihtyen.

Tiistai 15.2.2022
Aamiainen hotellilla. Voit viettää koko päivän kylpylässä nautiskellen ja Naantalia ihastellen tai lähteä lisämaksullliselle päiväretkelle Turkuun! Turussa tutustumme kaupunkiin kiertoajelulla oppaan johdolla, vierailemme Aboa Vetus & Ars Nova -museossa niinikään oppaan johdolla ja nautimme keittolounaan museon ravintolassa.

Aboa Vetus Ars Nova on arkeologian ja nykytaiteen museo keskellä Turkua. Suomen ainoa arkeologinen museo kutsuu maan alta esiin kaivettuun vanhaan Turkuun. Museon taidenäyttelyt esittelevät ajankohtaisia nykytaiteilijoita sekä museon taidekokoelmaa. -Aboa Vetus & Ars Nova

Aikaa on myös omatoimiselle kiertelylle Turun keskustassa. Retki on lisämaksullinen ja se toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Loppupäivä on omatoimista aikaa hotellin ja kylpylän palveluiden äärellä.

Keskiviikko 16.2.2022
Aamiainen hotellilla ja rauhallinen aamu ennen bussin pakkaamista, huoneiden luovutusta ja kotimatkalle lähtöä. Takaisin kotipaikkakunnilla olemme myöhään iltapäivällä/alkuillasta.

Matkan hinta/henkilö:
299 € jaetussa kahden hengen huoneessa
419 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
– Kuljetus
– Opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa
– Lounas hotellin ravintolassa
– Majoitus Naantalin kylpylässä, 2 yötä
– Hotelliaamiainen
– Kylpylän allas- ja saunaosastojen sekä kuntosalin vapaa käyttö

Lisämaksusta:
– Päiväretki Turkuun, 35 €/hlö  – kuljetukset, opastettu kiertoajelu Turussa, opastettu tutustuminen Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin sekä pääsymaksu museoon, keittolounas.

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.  Varauduthan kävelykierrokselle hyvillä kengillä ja sään mukaisella asustuksella.

Alustava reitti: Ruovesi – Vilppula – Mänttä – Orivesi – Tampere…

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle. Muistathan myös matkavakuutuksen.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.