12.-13.2.2022 Tappara – Ilves kotiottelu ja yö uudessa upeassa Lapland Hotels Arenassa Tampereella

12.-13.2.2022 Tappara – Ilves kotiottelu ja yö uudessa upeassa Lapland Hotels Arenassa Tampereella

Lähde katsomaan värikästä jääkiekkoa uuteen Tampereen Kansi Areenalle ja nauttimaan upeasta Lapland Hotels Arena -hotellista!

 

Tervetuloa Mannisen matkassa katsomaan Tappara-Ilves kotiottelua ja majoittumaan uuteen upeaan Lapland Hotels Arenaan!

Alustava reitti: Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-..

Lauantai 12.2.2022
Lähdemme puolenpäivän jälkeen  bussilla Pohjois-Pirkanmaan seudulta kohti Tamperetta. Saavumme uuteen Lapland Hotels Arena hotelliin noin klo 15.00  ja majoitumme Misty Comfort-standart huoneisiin. Hotellissa on hieman aikaa oleskella, ennen jääkiekko-ottelun alkua. Ottelu alkaa klo 17.00 uudessa Tampereen Kannen Areenalla.  Jääkiekko-ottelun jälkeen omatoimista aikaa hotellissa tai kaupungilla.

Joulukuun alussa avattava hotelli hengittää Tampereen Kannen areenan tapahtumia, sykettä ja moderniutta. Se rakentaa tapahtumakeskuksen ympärille luonnollisen ympäristön uudenlaiselle hotellikokemukselle, yhdistää kokoustarjonnan uskomattomimpiin tapahtumiin ja rakentaa ruokatuotteen alati muuttuviin areenan hetkiin. Elämme ja hengitämme areenan sykettä. Tuomme uudenlaisen palvelutarjonnan sen ympärille tavalla, joka vetää puoleensa pohjoisen hengellä ja raikkaudella. Hotelli on luomassa kaupunkiin kokemusta, joka sykkii hetkessä.

Uusi areena tarjoaa puitteet tarjota ennennäkemättömiä urheiluelämyksiä. Heti avausviikonlopun molemmissa otteluissa katsojilla on hieno mahdollisuus nähdä ja kokea jotain täysin uutta, kun kumpikin seura esittelee uuden ottelutapahtuma paikkansa ensi kertaa.Kaupungin ydinkeskustaan valmistuvan monitoimiareenan yleisökapasiteetti on jääkiekko-otteluissa yli 13 000 katsojaa ja konserteissa jopa 15 000 katsojaa.

Sunnuntai 13.2.2022
Aamiainen hotellin ravintolassa ja huoneiden luovutus klo 12.00. Kotimatka alkaa.

Matkan hinta / henkilö:
* 159  €, kahden hengen Misty Comfort Standart huoneessa, ottelulippu kulma B8 rivi 8-9
* 173 €, kahden hengen Misty Comfort Standart huoneessa, ottelulippu suora B7-B8 rivi 11-12

* 219 €, yhden hengen Misty Comfort Standart huoneessa, ottelulippu kulma B8 rivi 8-9
* 233 €, yhden hengen Misty Comfort Standart huoneessa, ottelulippu kulma B7-B8 rivi 11-12

Hinta sisältää: bussikuljetuksen, majoituksen Misty Comfort Standart huoneessa 1 yö, aamiainen, hotellin asiakassaunojen käyttö aukioloaikoina ja ottelulippu Tappara-Ilves valitussa katsomossa

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

 

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.