11.-12.12.2021 Kuopion Joulutori ja yö Sokos hotelli Puijonsarvessa

11.-12.12.2021 Kuopion Joulutori ja yö Sokos hotelli Puijonsarvessa

”Muailman kaunein joulutori” Kuopion kauppatorilla sijaitsevat markkinat ovat täynnä musiikkia ja valoa. Kojut ovat koristeltu hyvin värikkäästi ja niistä löytyy runsaasi käsitöitä, koristeita, glögiä sekä herkkuja joka ruokapöytään.

Kaksi (2) huonetta vapaana, ota yhteys toimistoomme puh. 03-4864700!

Tervetuloa Mannisen matkassa Kuopion joulutunnelmaan!

La-Su 11.-12.12.2021, alustava reitti: Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Orivesi-Jyväskylä-…

Kaksi (2) huonetta vapaana, ota yhteys toimistoomme puh. 03-4864700!

Kuopion Joulutori sijoittuu keskelle kaupunkia kauppatorilla. Siellä tunnelma syntyy alueen ylle laskeutuvasta valokatoksesta ja upeista valoporteista, lasten ilosta karusellissa, glögibaarin kuumista juomista, jouluravintoloiden herkuista sekä jouluisten myyntimökkien ja myymälöiden laadukkaista lahjatuotteista ja elintarvikkeista. Torilla voi pysähtyä kuuntelemaan musiikkiesityksiä, tavata Joulupukin ja muorin sekä seurata muuta koko perheen ohjelmaa.

Lauantai 11.12.2021
Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla Kuopioon  pidämme tauon. Perillä Kuopiossa jäämme suoraan Joulutorille, jossa olemme non klo 16.00 asti. Sen jälkeen menemme majoittumaan Sokos hotelli Puijonsarveen ja päivällinen hotellin ravintolassa. Päivällisen  jälkeen omatoimista tutustumista Joulutoriin ja mahdollisuus ostaa lisämaksuta Kuopion kaupunginteattteriin  ”Rintamamiestalo”-näytökseen lippu.

Hotellista matka kävellen Joulutorille (kauppatorille) on noin 500 m.
Hotellista matka kävellen Kuopin kaupunginteatteriin on noin 1,5 km.

Kari Heiskasen tunnevoimaisessa uutuudessa rokki soi ja perheen liitokset natisevat.
Otto ja Maria Haverisen lapset käyvät jakamaan perinnöksi jäänyttä rintamamiestaloa, kun saavat kuulla että heillä on veli. Siitä alkaa paluu menneisyyteen, joka vähitellen paljastaa salaisuutensa, vuosia sitten päättyneen sodan jäljet vanhemmissa,  lasten surun ja onnen hetket sekä arjen kauneuden talossa, joka oli täynnä rakkautta. Kuljemme tarinan myötä ajassa taaksepäin vuosikymmen kerrallaan – Otto ja Maria nuortuvat, Jaakko, Hannele ja Vili muuttuvat lapsiksi. Tunnistamme radiosta tulvivat iskelmät, näemme nuoruuden sokean ehdottomuuden ja lapsuuden satumaailman – ja viimein päädymme keväiseen iltaan, jolloin talon perustus on juuri valettu. Maria odottaa ensimmäistään, vastikään sodasta palannut Otto on voimissaan ja molemmat täynnä uskoa tulevaisuuteen. Naapurissa rakentavat Reiska ja Elma omaa taistelutannertaan, jonka melskeet usein yltävät aidan yli. Tarinan alku on näytelmän loppu ja hän, jolle tarinaa kerrotaan, ymmärtää enemmän. Mutta kuten elämässä aina, kukaan ei kertonut – alussa.

**********************************************************************************

Kuopion elämän ja olemisen kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari on Itä-Suomen suurin hotelli, jossa tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puikkari on aivan lähellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä, kauniin Snellmanin puiston vieressä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä. Legendaarinen hotelli Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Me luomme arjestasi juhlaa ja toiveistasi totta, niin arjen kuin juhlan tapahtumissa. – Sokoshotelli sivusto

Sunnuntai 12.12.2021
Aamiaisen jälkeen teemme Kuopion kaupunkikiertoajelun paikallisoppaan johdolla. Näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja kuulemme historiaa ja nykypäivää. Opastuksen jälkeen vielä vähän aikaa nauttia Joulutorin tunnelmasta ja tehdä viimehetken ostoksia. Iltapäivällä lähdemme kotimatkalle.

Matkan hinta/hlö:
159 € jaetussa kahden hengen huoneessa
189 € yhden hengen huoneessa

Hintaan sisältyy:
– Kuljetus
– Majoitus 1 yö, Sokos hotelli Puijonsarvi
– Hotelliaamiainen
– Buffetlounas
– Opastettu Kuopion kiertoajelu

Lisämaksusta etukäteen varattuna:
– teatterilippu Kuopion kaupunginteatteri ”Rintamamiestalo”-näytelmään 35,50 €/henkilö

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Matkustamme koronaturvallisuus huomioiden. Tutustuthan turvallisuusohjeistukseemme täällä: Turvallisesti Mannisen matkassa
MatkaehdotNoudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja.  Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

- Matka ei varattavissa -