1.-2.12.2021 Kyösti Mäkimattila Joulukonsertti ja yö Haikon Kartanossa

1.-2.12.2021 Kyösti Mäkimattila Joulukonsertti ja yö Haikon Kartanossa

Lähde tutustumaan upeaan Haikon Kartanoon ja nauttimaan Kyösti Mäkimattilan joulukonsertista sekä Porvoon jouluisesta vanhasta kaupungista.

Tervetuloa Mannisen matkassa Joulutorimatkalle Haikon kartanoon!

Hotelli Haikon Kartano, monipuolinen kartano- ja kylpylähotelli, sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla, ja vain 6 km idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Haikko on ihanteellinen paikka romanttiseen lomaan tai virkistäytymiseen aikuisten kesken. Haikon Kartanossa voit nauttia aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, historiallisesta kartanotunnelmasta, upeasta merinäköalasta sekä hemmottelevista kylpyläpalveluista.

Keskiviikko 1.12.2021
Lähdemme puolenpäivän maissa bussilla Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Porvoota. Saavumme Haikon Kartanoon iltapäivällä ja majoitumme kylpylähotellin standart-huoneisiin. Mahdollisuus käydä heti testaamassa hotellin sauna- ja allasosasto.  Siirrymme kuuntelemaan klo 18.00 Kyösti Mäkimattilan Joulukonserttia jouluglögin kera. Konsertin jälkeen nautimme Kartanon ruokasalissa buffetpäivällisen. Sen jälkeen vapaata oleskelua uudistetussa Kartanon Kellari Pubissa.

Torstai 2.12.2021
Aamiainen kartanon ruokasalissa klo 7.-9.30 ja mahdollisuus käydä kylpylän sauna- ja allasosastolla.  Aamusta luovutamme huoneet ja pakkaamme tavarat bussiin. Matka jatkuu Porvoon keskustaan, jossa vietämme omatoimista aikaa Porvossa. Paluumatkalla poikkeamme Riihimäellä Havi Oy:n tehtaanmyymälässä ja pidämme tauon Riihimäen ABC huoltoasmalla. Siellä voi nauttia pientä purtavaa ja tehdä jouluostoksia Iittalan tehtaanmyymälässä sekä Pentik liikkeessä. Kotipaikkakunnilla olemme myöhään iltapäivällä.

Matkan hinta / henkilö:
* 195 €, kahden hengen Standart huoneessa
* 249 €, yhden hengen Standart huoneessa
* 205 €, kahden hengen Superior huoneessa
* 259 €, yhden hengen Superior huoneessa

Hinta sisältää: bussikuljetuksen, majoituksen Haikon Kartanon kylpylähotellin Standart/Superior huoneessa 1 yö, kartanoaamiainen, kylpylähotellin sauna-ja allasosaston käyttö, Kyösti Mäkimattilan joulukonserttilippu, tervetulo glögi ja buffetpäivällinen Kartanon ruokasalissa.

Huomioitavaa: matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa mahdolliset ruoka-aineallergiat. Muistakaa ottaa mukaan uimapuku.
Alustava matkareitti:Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere…

Matkaehdot: Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Bussi-Manninen Oy:n erityisehtoja. Matkan perumisesta on ilmoitettava viipymättä Bussi-Mannisen toimistolle.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.