Su 19.4.2020 ”Kulkuri ja Kaunotar” Marion Rung ja Fredi Tampere-talossa

Su 19.4.2020 ”Kulkuri ja Kaunotar” Marion Rung ja Fredi Tampere-talossa

Kansan rakastamat estraditaiteilijat ja suomiviihteen konkarit Marion ja Fredi ovat aloittaneet huimat uransa jo 1960-luvulla saavuttaen sen, mistä moni aloittava artisti osaa vain unelmoida. Tule ja koe Suomi-iskelmämme suurimmat hitit. Tarjoamme teille hetken sydämestä sydämeen.

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampere-taloon!

Su 19.4.2020 klo 19.00  ”Kulkuri ja Kaunotar” Marion Rung ja Fredi Tampere-talossa

Kansan rakastamat estraditaiteilijat ja suomiviihteen konkarit Marion ja Fredi ovat aloittaneet huimat uransa jo 1960-luvulla saavuttaen sen, mistä moni aloittava artisti osaa vain unelmoida.

Marion teki ensilevytyksensä vain 15-vuotiaana ja niitti menestystä vuosien 1961 ja 1973 Eurovision laulukilpailuissa. Hän on myös kaksinkertainen Sopotin laulukilpailujen voittaja. 2000-luvulta Marion muistetaan erityisesti Leidit lavalla -kiertueestaan. Omien laskujensa mukaan Marion on levyttänyt noin nelisensataa kappaletta vuodesta 1961 lähtien.

Viihdetaiteilija ja muusikko Fredi on julkaissut 13 studioalbumia, useita kokoelmia ja singlejä, joista kultalevyrajan ylittäneitä on myyty yli 177 000 kappaletta. Fredi on myös edustanut kahdesti Suomea Eurovision laulukilpailussa ja hänet muistetaan erityisesti yhdestä tunnetuimmasta kappaleestaan Kolmatta linjaa takaisin, jonka on sanoittanut Juha Vainio. Muita tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Pieni nukkePuhu hiljaa rakkaudesta ja Avaa sydämesi mulle.

Tule ja koe Suomi-iskelmämme suurimmat hitit. Tarjoamme teille hetken sydämestä sydämeen.

Konsertissa on väliaika.
Paikat konserttisalissa on etupermanto rivit 6-8

Matkan hinta/henkilö:  59 €

Sisältää: kuljetuksen ja konserttilipun

Huomioitavaa: matka oteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.
Alustava matkareitti: Virrat (vähintään 6 henkilöä)-Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi..

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.