Pe 6.8.2021 HAMINA TATTOO – marssishow

Pe 6.8.2021 HAMINA TATTOO – marssishow

On aika juhlia 30-vuotiasta Hamina Tattoo festivaalia! Maailman parhaat sotilassoittokunnat saapuvat valtioidensa virallisena edustajina Suomeen ja Haminaan.

Tervetuloa Mannisen matkassa Hamina Tattoo 2020 esitykseen!

Pe 6.8.2021 klo 14.00, reitti: Ruovesi-Orivesi-Tampere-Kangasala-..

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa ollaan koko päivä. Linnoituskaupungin historialliset puutarhat avaavat porttinsa ja ilmaiskonsertit soivat viheriällä kuisteilla ja patioilla. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka.

Lähdemme aamulla matkaan (Tampere klo 07.00). Matkalla pidetään tauko. Matka jatkuu Lahden, Kouvolan kautta Haminaan, jossa olemme noin klo 11.00.
Vapaa-aikaa nauttia Haminan Tattoo-kadun myyntikojuista ja tapahtumista.

Hamina Tattoo on aina parillisina vuosina järjestettävä viikon mittainen sotilasmusiikin suurtapahtuma, johon osallistuvat suomalaisten soittokuntien lisäksi useat ulkomaiset soittokunnat Euroopasta ja kauempaakin. Hamina Tattoo festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa. Tapahtuma-areena sijaitsee lähes 300 vuotiaan linnoituksen vallien suojassa. Se on katettu Euroopan suurimmalla kesäajan telttakatoksella, ja siellä on nousevat katsomot yli 3000 katsojalle.

Marssishow tapahtuu Hamina Bastionissa, alkaen klo 14.00, kesto noin 2 tuntia, ei väliaikaa.  Ohjelman jälkeen vielä aikaa tutustua Hamina Tattoo -kadun tunnelmasta.
Marssishow-esitysten lisäksi linnoituskaupungin historialliset pihat avaavat porttinsa, ja pihoilla soivat mm. ilmaiskonsertit. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka, jonka keittiöiden tuoksut voivat aiheuttaa kaukokaipuuta.

Kotimatkalle, lähdemme noin klo 18.00.

Maailman parhaiden sotilassoittokuntien akrobaattiset kuviomarssiesitykset ja briljantti soitto kisaavat kansainvälisten univormujen väriloiston kanssa Bastionin tapahtuma-areenalla. Puolustusvoimien varusmiessoittokunta Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta ja kivääriryhmä edustavat asevelvollisuusjärjestelmämme korkeaa osaamista ja suoritustasoa. Vuonna 2020 varusmiessoittokunta täyttää 30 vuotta. Kaartin soittokunta 1819 perustettu Puolustusvoimien edustussoittokunta on vastannut valtiollisten seremonioiden musiikista koko Suomen itsenäisyyden ajan. Sen erityisestä historiasta löytyy muun muassa osallistumiset Maamme-laulun kantaesitykseen vuonna 1848 ja ensimmäisen suomalaisen oopperan, Kaarle Kuninkaan metsästyksen kantaesitykseen vuonna 1852. Maailman parhaat sotilassoittokunnat saapuvat valtioidensa virallisina edustajina Suomeen ja Hamina Tattooseen 2020. Mukana ovat mm. Ranskan ylpeys – The Musique des troupes de Marine ja Japanin itsepuolustusvoimien soittokunta. Ensimmäistä kertaa Hamina Tattoossa nähdään myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta

Matkan hinta / henkilö:
*90 €, Tampere-Kangasala
*99 €, Ruovesi-Orivesi

Sisältää: bussikuljetus ja tapahtumalippu

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähitjöitä on vähintään 30 henkilöä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.