Pe 20.11.2020 Bussi-Mannisen pikkujoulumatka Annen Taidekahvilaan

Pe 20.11.2020 Bussi-Mannisen pikkujoulumatka Annen Taidekahvilaan

”Jouluna hiljaa istun, mietin maailmaa, kuinka kauniina se jälleen olla saa. Joululaulun kauneimman sinulle sen lahjoitan sen sanat toivottaa Joulun sanomaa”.

Minun Joululauluni – Anne Mattila

Reitti: Ruovesi-Orivesi-Kangasala-Kaukajärvi-Hervanta-Tampere-Ylöjärvi-..

 

 

Tervetuloa Mannisen matkassa pikkujoulumatkalle Annen Taidekahvilaan!

Pe 20.11.2020 Reitti: Ruovesi-Orivesi-Kangasala-Kaukajärvi-Hervanta-Tampere-Ylöjärvi-..

Lähdemme bussilla aamupäivästä kotipaikkakunnilta kohti Karviaa ja Annen Taidekahvilaa. Matkalla bussissa matkaemäntä kertoo Bussi-Mannisen uusista matkoista ja suunnitelmista vuodelle 2021. Hän  tarjoilee myös lämpöiset glögit matkan aikana. Perillä pääsemme heti Anne Mattilan joulukonserttiin! Konsertin jälkeen nautimme upean Jouluisen buffetpöydän antimista. Ruokailun jälkeen on vapaa-aikaa tutustua jouluiseen taidepolkuun, taidenäyttelyyn ja joulumyyntikojuihin sekä myymälöihin. Paluumatkalle lähdemme noin klo 18.00.

Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta,  jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö,  jota voi kysyä esimerkiksi  pieneen vihkitilaisuuteen.

Alueella on 5 erilaista myymälää: taide, pitsi, takorauta, sisustus ja vaatemyymälä. Lapsille on myös pihapiirissä oma lasten ateljee, jossa voi maalata sekä piirtää.  Taidekahvilassa pääset nauttimaan monipuolisesta herkkutarjonnasta. Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä paikan päällä.

Matkan hinta/henkilö: 85 €
Hinta sisältää: kuljetus, Joulubuffet, taidenäyttelykierros, Anne Mattilan Joulukonsertti
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.