La 7.8.2021 HAMINA TATTOO – marssishow

La 7.8.2021 HAMINA TATTOO – marssishow

Korona tilanteen vuoksi kesän 2021 Hamina Tattoo on päätetty järjestää kotimaisena festivaalina.

Tervetuloa Mannisen matkassa Hamina Tattoo 2021 esitykseen!

La 7.8.2021 klo 14.00, reitti: Virrat-Ruovesi-Kuru-Ylöjärvi-Tampere-Kangasala-..

Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali järjestetään 2.-7.8.2021, mutta pitkittyneestä koronatilanteesta johtuen Hamina Tattoon ohjelma tulee muuttumaan. Kesän 2021 Hamina Tattoo on päätetty järjestää kotimaisena festivaalina. Ulkomaisia soittokuntia nähdään taas Hamina Tattoossa vuonna 2022.

”Tavoitteemme on järjestää täysipainoinen ja monipuolinen Hamina Tattoo -festivaali. Korona-pandemian johdosta ja siitä johtuvasta epävarmuudesta johtuen olemme kuitenkin käynnistäneet kansallisen Hamina Tattoon valmistelut yhdessä Puolustusvoimien ja suomalaisten sotilassoittokuntien kanssa, toteaa Hamina Tattoon toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen.”

”Kesän Hamina Tattooseen osallistuvat Tasavallan presidentin edustusorkesteri, Kaartin soittokunta, Puolustusvoimien varusmiessoittokunta, 100-vuotias Rakuunasoittokunta sekä Ilmavoimien soittokunta, kertoo taiteellinen johtaja Lassi Ikäheimo. Mukana ovat myös ensimmäistä kertaa Helsingin Poliisisoittokunta sekä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen koottu Maanpuolustussoittokunta, iloitsee Ikäheimo.”

Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa ollaan koko päivä. Linnoituskaupungin historialliset puutarhat avaavat porttinsa ja ilmaiskonsertit soivat viheriällä kuisteilla ja patioilla. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka.

Lähdemme aamulla matkaan (Tampere klo 07.00). Matkalla pidetään tauko. Matka jatkuu Lahden, Kouvolan kautta Haminaan, jossa olemme noin klo 11.00.
Vapaa-aikaa nauttia Haminan Tattoo-kadun myyntikojuista ja tapahtumista.

Hamina Tattoo on aina parillisina vuosina järjestettävä viikon mittainen sotilasmusiikin suurtapahtuma, johon osallistuvat suomalaisten soittokuntien lisäksi useat ulkomaiset soittokunnat Euroopasta ja kauempaakin. Hamina Tattoo festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa. Tapahtuma-areena sijaitsee lähes 300 vuotiaan linnoituksen vallien suojassa. Se on katettu Euroopan suurimmalla kesäajan telttakatoksella, ja siellä on nousevat katsomot yli 3000 katsojalle.

Marssishow tapahtuu Hamina Bastionissa, alkaen klo 14.00, kesto noin 2 tuntia, ei väliaikaa.  Ohjelman jälkeen vielä aikaa tutustua Hamina Tattoo -kadun tunnelmasta.
Marssishow-esitysten lisäksi linnoituskaupungin historialliset pihat avaavat porttinsa, ja pihoilla soivat mm. ilmaiskonsertit. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka, jonka keittiöiden tuoksut voivat aiheuttaa kaukokaipuuta.

Kotimatkalle, lähdemme noin klo 18.00.

Matkan hinta / henkilö:
*90 €, Ylöjärvi-Tampere-Kangasala
*99 €, Virrat-Ruovesi-Kuru

Sisältää: bussikuljetus ja tapahtumalippu

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähitjöitä on vähintään 30 henkilöä.

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.