La 7.3.2020 Kohtalokas rakkaustarina CARMEN -baletti Helsingin Oopperassa

La 7.3.2020 Kohtalokas rakkaustarina CARMEN -baletti Helsingin Oopperassa

Carmen on yksi maailman suosituimmista oopperoista, mutta nyt kohtalokas rakkaustarina siirtyy balettinäyttämölle. Nuoren ja maineikkaan koreografin Liam Scarlettin koskettava ja dramaattinen klassinen baletti täytti katsomot Norjan kansallisbaletissa saatuaan ensi-iltansa 2015.

Tervetuloa Mannisen matkassa Helsinkiin!

La 7.3.2020 klo 14.00 Carmen -baletti
Kesto 2 h 40 min, sis. 1 väliaika 30min

Carmen on yksi maailman suosituimmista oopperoista, mutta nyt kohtalokas rakkaustarina siirtyy balettinäyttämölle. Nuoren ja maineikkaan koreografin Liam Scarlettin koskettava ja dramaattinen klassinen baletti täytti katsomot Norjan kansallisbaletissa saatuaan ensi-iltansa 2015. Scarlettin koreografiassa soivat oopperasta tutut Georges Bizet’n sytyttävät sävelet.

Liam Scarlettin teos on sijoitettu tupakkatehtaalle 1930-luvun Espanjaan, aikaan juuri ennen sisällissodan puhkeamista. Siinä maailmassa jokaisen on puolustettava itseään säilyäkseen hengissä.

Ennen esitystä klo 12.00 on mahdollisuus liittyä opastettuun Ooppera-talon kierrokseen. Ryhmään otetaan enintään 25 henkilöä.

Norjan kansallisbaletin tuotanto.

Matkan hinta/henkilö:
* 129 €, permanto rivi 16
* 139 €, permanto rivi 12
* 155 €, parvi 1., rivi 2-3

Hintaan sisältyy: kuljetus ja balettilippu valitusta kategoriasta.

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Alustava matkareitti: Virrat (väh. 6 henkilöä) – Ruovesi – Orivesi – Tampere -…

Matkan varaus

Tarkista että täytät kaikki pakolliset kentät, muista lopuksi lähettää varauksen tiedot!
Sivusto ilmoittaa varauksen onnistuneesta lähetyksestä.